Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımEğitim odaklı Yeni 9.7 inç iPad tanıtıldı

    Eğitim odaklı Yeni 9.7 inç iPad tanıtıldı

    Apple, yeni 9.7 inç iPad modelini lanse etti. İşte yeni modelin öne çıkan özellikleri ve fiyatı…

    Apple, ABD’nin Chicago şehrinde düzenlenen etkinlikle uzun süredir konuşulan yeni tablet modelini ‘Yeni 9.7 inç iPad’ adıyla tanıttı. Apple Pencil uyumlu Yeni iPad, 2048 x 1536 piksel çözünürlüklü 9.7 inç ekrana sahip ve nispeten mütevazı bir fiyat etiketiyle geliyor.

    Daha önce sadece iPad Pro modelinde kullanılabilen Apple Pencil, Yeni iPad’de de deneyimlenebiliyor. Bu sayede öğrencilerin yaratıcılıklarını sergileyebilecekleri kaydediliyor. Modelde ayrıca Touch ID desteği, 8 MP arka/1.2 MP ön kamera, 1080p video kaydı, A10 Fusion işlemci, 802.11ac WiFi, Bluetooth 4.2, 32.4 watt pili ile 10 saate kadar şarj dayanıklılığı gibi özellikler öne çıkıyor. Yazılım tarfında iOS 11 önyüklü durumda.

    Tanıtım kampanyaları da dahil olmak üzere öğrencilere yönelik olarak sunulacağı anlaşılan modelin normalde Apple cihazlarla birlikte verilen 5 GB iCloud depolama alanı yerine 200 GB’lik oldukça geniş bir bulut depolama alanıyla geleceği kaydediliyor.

    Fiyatı da belli oldu…

    3 renk seçeneğine sahip olan Yeni 9.7 inç iPad, WiFi ve WiFi+hücresel olmak üzere iki seçenek altında 32/128 GB depolama alanı alternatifleri sunuyor.

    Apple’ın yeni tabletinin Türkiye’de başlangıç modeli için 1699 TL fiyat etiketiyle satışa sunulacağı bildirildi.

    Teknoloji dünyasına dair öne çıkan gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN