Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerSosyal MedyaVine geri mi dönüyor?

    Vine geri mi dönüyor?

    Geçtiğimiz yıl alınan kararla kapatılan Vine’ın yeniden kullanıma sunulması gündemde. İşte detaylar…

    Vine’ın kurucu ortağı Dom Hofmann, Twitter hesabındaki paylaşımla Vine geri mi dönüyor sorularına neden oldu. Paylaşım şöyleydi;

    Hofmann ve ekibinin Vine 2 için çalışmalar yaptığına işaret eden paylaşımda yeni bir logo ve elbette kelimelerle konunun son derece ‘özet’ bir şekilde ifadesi söz konusu.

    Paylaşım yaklaşık yarım milyon kişi tarafından beğenildi veya RT edildi…

    Ses getirdi

    Sosyal medyada büyük ses getiren paylaşım, renkleri, logosu ve V/2 ile ikinci Vine dalgasının gelebileceğini gösteriyor. Daha fazla detay ise henüz gündeme gelmiş değil. Ancak Hofmann’ın gördüğü yoğun ilginin ardınan konuyla ilgili yeni paylaşımlarda bulunması bekleniyor.

    Kısa video oluşturma fikri, günümüzde her ne Instagram’dan Snapchat’e kadar birçok platformda çeşitlilik kazansa da Vine’ın yerinin hala hatrı sayılır bir kesim için ayrı olduğu da bir gerçek.

    10 sene önce kurulan Vine, birkaç yıl öncesine kadar tüm dünyayı peşinden sürükleyen ‘Vine fenomenleri’ doğuran dev bir sosyal mecraydı. Eğlenceli paylaşımlarıyla haber bültenlerine konu oldu. Ancak artan rekabetin gerisinde kalarak finansal açıdan çıkmaza girdi ve faaliyetlerine son verme kararı aldı.

    Vine’ın satın alınarak çalışmalarına devam edeceği yönündeki iddiaların ardından gelen son gelişmenin umut vaat ettiği açık.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN