Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelGalaxy S9 bileşenleri ortaya çıkmaya başladı!

    Galaxy S9 bileşenleri ortaya çıkmaya başladı!

    Galaxy S9 için dedikodu sezonuna girmiş bulunuyoruz. b’un şimdiden merakla beklenen yeni amiral gemisi telefonu 2018‘in ilkbahar aylarında bizlerle buluşacak. Elbette Galaxy S8 ve S8+’nın başarısından sonra, bakalım yeni yılda amiral gemisi S9’lar nasıl olacak?

    Biz cihaz için meraklanırken, doğal olarak Galaxy S9 bileşenleri de ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu söylentilerin odak noktasında ise elbette Note 8 ile beraber ilk kez kullanılan çift kamera sistemi bulunuyor.

    Galaxy S9

    Galaxy S9 çift lensli kamera ile gelecek

    Diğer bir önemli söylentiyse işlemci tarafında ön plana çıkıyor. Qualcomm ve Samsung yeni nesil amiral gemisi işlemcisi Snapdragon 845 için çoktan el sıkışmış durumdalar. Hatta iddiaya göre, Samsung bu işlemci ile gelen ilk akıllı telefon olacak.

    Çift kamera ve işlemciler oldukça önemli çünkü önümüzdeki yıl Samsung’un Infinite Display‘den vazgeçeceğini kimse düşünmüyor. Ekran/kasa oranını müthiş bir seviyeye çeken ve kullanıcılarına eşsiz bir deneyim sunan S8’ler, yeni nesilde en büyük farklarını değişen donanım ve kamera özellikleriyle gösterecekler.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN