Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknoloji20 megapiksel ön kameralı akıllı telefon ile tanışın

    20 megapiksel ön kameralı akıllı telefon ile tanışın

    Ön kamera sizin için ne kadar önemli? Eğer sosyal medya dünyasına selfie’lerinizle renk katmayı seven biriyseniz muhtemelen fazlasıyla. Bu noktada ülkemizde ilk etapta satışı söz konusu olmasa da gidişata dair işaretler sunan bir akıllı telefondan bahsedeceğiz, 20 megapiksel ‘ön kamerası’ bulunan, üstelik son derece rekabetçi bir fiyatla gelen BLU VIVO 8L ile tanışacaksınız…
    İşte detaylar…

    Akıllı telefonların ön kameraları artık arka kameralarıyla yarışır hale geldi. Selfie akımının yanı sıra Instagram’ın sunduğu video özelliklerinin bunda etkisi yadsınamaz. Son ‘selfie yıldızı’ BLU markasının VIVO 8L ismindeki akıllı telefonu, çünkü bu modelin ön kamerası ile 20 megapiksel çözünürlüklü fotoğraf çekimi mümkün durumda.

    Ön kamerasının 20 megapiksellik yüksek çözünürlüklük değeriyle birlikte ön flaşı da bulunuyor. Bu flaşın daha doğal cilt tonları sunduğu belirtiliyor.

    Mütevazı fiyatlı çoğu BLU modelinin yanında nispeten daha ‘premium’ ürünler sunan VIVO serisine eklenen akıllı telefon, iddialı ön kamerasının yanında giriş seviyesi donanım yapı taşları sunarak ilginç bir füzyon vaat ediyor. 3 GB RAM, 32 GB dahili depolama alanı, 5.3 inçlik HD ekran, 4000 mAh pil kapasitesi, 8 çekirdekli MediaTek 6753 işlemci özellikleri öne çıkıyor. Ve bu son derece farklı konfügürasyonlu cihazın yazılımı Android 7.0 Nougat şeklinde. BLU VIVO 8L fiyat etiketine hazır mısınız?

    BLU VIVO 8L için bazı pilot ülkelere tedarik şartıyla belirlenen fiyat etiketi 199.99 dolar civarında. Teknoloji dünyasında öne çıkan gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN