Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiASUS ZenFone 5, Mart 2018’de geliyor

    ASUS ZenFone 5, Mart 2018’de geliyor

    Asus, başarılı ZenFone serisinin sonraki üyeleri için çıkış tarihini açıkladı: 2018 Mart ayı. İşte sürpriz gelişmeye ilişkin detaylar…

    Asus, ZenFone 5 serisinin gelecek yılın Mart ayında duyurulacağını açıkladı. Şirketin CEO’su Jerry Shen’in yaptığı açıklamayla resmileşen bilgi, sadece 6 ay sonra Asus’un amiral gemisi akıllı telefonlarının potansiyel kullanıcılarıyla tanışacağına işaret etti. Süre aralığı dikkat çekici…

    Sony’nin de alt ayda bir Xperia Z serisine yeni bir akıllı telefon eklediği hatırlanabilir. Asus’tan da yılda tek defa yerine altı aya indirgenmiş aralıklara sahip benzer bir strateji geliyor.

    Öte yandan duyurunun ardından satış tarihinin ne zaman olduğu konusu ise kesinlikle net değil. Ancak bu noktadaki beklentinin Nisan veya Mayıs ayı olabileceği konuşulmaya başlandı. Mayıs ayının geç bir tarih olduğunu düşünmek de pek zor değil, Nisan 2018, ZenFone 5 serisi için teknoloji raflarıyla buluşma dönemi olabilir.

    Sürprizler yolda…

    Asus, şimdilik sadece serinin tanıtımının ‘hangi ay’ gerçekleşeceğini bildirmekle yetindi, beklenen de buydu. Asus gibi büyük şirket açısından özellikle üst segment cihazlara dair bilgilerin mümkünse lansman tarihine kadar gizlenmesi oldukça sık karşılaşılan durumlarda.

    Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz…

    NOT: Görsel temsilidir.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN