Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunCall of Duty’de gizli Spotify kodları

    Call of Duty’de gizli Spotify kodları

    Yılın merakla beklenen video oyunlarından biri de şüphesiz Call of Duty: WWII (Call of Duty: İkinci Dünya Savaşı). İkinci Dünya Savaşı’nın konu alındığı yapıma dair şimdiye kadar çok sayıda bilginin gündeme geldiği de biliniyor. Ayrıca oyunun beta versiyonları da kullanıma sunuldu ve hakkında fikir edinilmesi sağlandı. Sırada Call of Duty: WWII için nihai çıkış zamanı var, ancak öncesinde ortaya çıkan yeni bir detay son derece dikkate değer…

    Call of Duty: WWII’nun Özel Beta versiyonları kapanırken, Beta sürümü içindeki çeşitli oyun haritalarında gizlenen “süper gizli” Spotify kodları ilgi çekti.

    Beta sürümündeki Paskalya Yumurtalarını kaçıranlar için Activision, Spotify ile ilk kez işbirliği yaparak oyuncuların çözmesi için Call of Duty: WWII kampanya kastlarının seslerinden oluşan kriptolu ses mesajları gizledi. Bu aktivasyon, hem oyun içinde hem de oyun dışında kod kırma yapbozu özelliği ile Spotify kodlarının alternatif gerçeklik oyununda (ARG) ilk defa kullanıldığı ve diğer markalar tarafından bugüne kadar hiç yapılmamış bir marka uygulaması.

    Meraklı oyuncular, Spotify mobil uygulamasını kullanarak 5 harfli kodu ortaya çıkarıp bu kodu the Call of Duty: WWII Classified sitesine girdiklerinde, 3 Kasım tarihinde oyunun full versiyonu yayınlanınca kullanabilecekleri özel bir oyun içi Calling Card’a sahip oluyorlar.

    [vsw id=”D4Q_XYVescc” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

    Gelişmeleri paylaşmayı sürdüreceğiz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN