Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiFitbit Ionic ile tanışın

    Fitbit Ionic ile tanışın

    Fitbit, daha çok spor odaklı akıllı bileklikleri ile tanınan bir teknoloji şirketi. Renkli ve dinamik tasarımlı modelleri ile tanınıyor ve uzun süredir bir akıllı saat geliştirilmesi üzerinde çalıştığı biliniyor. Geçtiğimiz aylarda Pebble’ı bünyesine katan, ayrıca bir diğer marka Vector’ü de satın alan Fitbit’in iddialı bir akıllı saat modeli ile gelmesi bekleniyordu. Resmi duyuru ile bu durum gerçekleşti.

    Fitbit, Ionic adını alan akıllı saat modelini tanıttı. Tanıtımından çok önce bazı detaylarını da paylaştığımız akıllı saat, keskin kare hatlarıyla dikkat çekiyor. Teknoloji tarafında ise 50 metreye kadar sulaltı basıncına dayanıklılık öne çıkıyor. Bu sayede akıllı saatin, yüzme bilgilerinin görülmesinde de etkin rol oynayacağı kaydediliyor.

    Dahili GPS özelliğine sahip olan Fitbit Ionic, kalp ritmi sensörü, uyku kalitesi ölçümü, SpO2 ve temassız ödeme gibi fonksiyonel teknolojiler barındırıyor. SpO2 cihazın fak yaratan özelliklerinden biri; kandaki oksijen seviyesinin ölçümüne yarıyor. Daha önce ortaya çıkan bir detay olarak uzun şarj dayanıklılığı sunan akıllı saat, belirtilen bilgiye göre 4 güne varan sürelerde şarj cihazına bağlı kalmadan kullanım imkanı sağlıyor.

    2.5 GB dahili hafıza sunan akıllı saat, Strava, Accuweather, Flipboard gibi spor severlerin favori uygulamalarını önyüklü şekilde kullanıma sunuyor.

    Adidas özel sürümü yolda

    Diğer yandan Apple Watch’ın Nike markasıyla sürdürdüğü işbirliğine Fitbit, yeni akıllı saatiyle Adidas işbirliği ile yanıt veriyor. Akıllı saatin, 2018’de Adidas özel sürümünün potansiyel kullanıcılarına sunulacağı kaydediliyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN