Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiRoze altın renkli iPhone 7 de göründü

    Roze altın renkli iPhone 7 de göründü

    apple-stage

    Apple’ın merakla beklenen akıllı telefon modelleri için geri sayım başladı. 2014’te büyük ses getiren ve tüm dünyada büyük başarı yakalayan iPhone 6’nın ardından gelen ara modeller derken şimdi sıra iPhone 7’de. Eylül ayında tanıtılacak cihazlara ilişkin bilgiler de gelmeye devam ediyor.

    Henüz gerçek olup olmadığı bilinmeyen, Apple tarafından da konuya dair açıklamanın gelmediği yeni bir görsel daha basına yansıdı. iPhone 7 Plus’a ait olduğu belirtilen fotoğrafta, olası modelin tasarımına dair detaylar gözler önüne seriliyor.

    Roze altın rengine sahip cihazın ilginç detayı ise daha önce iPad Pro’daki gibi Smart Connector şarj sisteminin iPhone 7 Plus’ta olacağı yönündeki görsellerle örtüşmemesi. Söz konusu iPhone 7 Plus’ta Smart Connector bulunmadığı net bir şekilde ortada.

    iphone-7-plus-roze-altin-150816

    Öte yandan çift kamera ve yeniden tasarlanmış anten bantları da dikkat çeken detaylar arasında. Ayrıca iPhone 7 veya iPhone 7 Plus yerine cihazın üzerinde sadece iPhone yazıyor olduğu da görülüyor. Apple’ın önümüzdeki ay tanıtılacak akıllı telefon modellerindeki tasarım dilinin aşağı yukarı bu şekilde olması bekleniyor. Bazı detaylar konusunda ise net bir çıkarım şimdilik bulunmamakta.

    Apple, iPhone 7 Plus’ta 5.5 inç ekran, yeni A10 işlemci, 3 GB RAM, daha yüksek kapasiteli pil ve daha iyi kameralarla gelebilir. Çift kamera özelliğinin arka planında ise daha geniş açıyla elde edilebilen, daha net fotoğraflar bulunuyor. Daha önce bu özelliğe sahip Android cihazlarla karşılaşılmıştı. Ancak tüm bu bilgi ve görsellerin şimdilik kesinleşmemiş olduklarını bir kez daha belirtelim.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN