Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürJBL Partybox Stage 320 bluetooth hoparlör

    JBL Partybox Stage 320 bluetooth hoparlör

    Müziğinizi gittiğiniz her yere taşıyabilmeniz için çeşitli alternatifler var. Bunlardan biri çok güçlü bir ses kaynağı olan JBL Partybox Stage 320 bluetooth hoparlör.

    33,5x67x38,5 boyutlarında olan Partybox Stage 320’nin ağırlığı 16.5 kg. Teleskopik sap ve sağlam tekerlekler kullanılan ürün, fazla güç gerektirmeden istenilen her yere kolayca taşınabiliyor.

    İki adet 6,5 inçlik woofer ve kristal netliğinde tizler üreten bir çift 25 mm kubbe tweeter‘a sahip olan bu taşınabilir hoparlör 240W çıkış gücüne sahip ve en yüksek ses seviyelerinde bile temiz, hassas, derin baslar sunuyor.

    Bluetooth cihazlar üzerinden kablosuz müzik paylaşımı ve 3,5 mm kablo girişi destekli olan bu devasa hoparlöre, çift mikrofon ve gitar bağlama imkânı var. Üründe ayrıca Karaoke fonksiyonu da bulunuyor.

    JBL Partybox Stage 320
    JBL Partybox Stage 320

    İster parti düzenleyin, isterseniz canlı müzik yapın. JBL Partybox Stage 320 bluetooth hoparlör, ortalığı gümbür gümbür inletecek kadar iyi ses performansı veriyor.

    Bu güçlü sese fütüristik bir ışık gösterisi de eşlik ediyor. Müziğin ritmiyle senkronize olan ışık gösterisi, Partybox Stage 320 bluetooth hoparlörün hem kulağa hem de göze hitap etmesi anlamına geliyor.

    Bu kablosuz hoparlör enerji şebekesinden bağımsız çalışabiliyor. Böylelikle şehirden uzakta bir yerde parti düzenleseniz bile enerji sorunu yaşamıyorsunuz.

    Partybox Stage 320 bluetooth hoparlör, 3 saat süren şarjla 18 saate kadar kullanılabiliyor. Bir başka deyişle, müzik 18 saat boyunca hiç susmuyor.

    JBL Partybox Stage 320
    JBL Partybox Stage 320

    Bununla da yetinmek zorunda değilsiniz. Ayrıca satın alabileceğiniz değiştirilebilir piller ile 18 saat sonra da kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.

    Bu kablosuz hoparlör, şarj konusunda da oldukça yetenekli. Çünkü şarj azaldığında 10 dakikalık hızlı şarjla 2 saat daha müzik çalma süresi kazanıyorsunuz.

    Partybox Stage 320 bluetooth hoparlör, Auracast teknolojisiyle birden fazla hoparlörle kablosuz olarak eşleştirilerek kullanılabiliyor.

    Yapay Zekâ (AI) Sound Boost, teknolojisi ise özel bir algoritma kullanarak seste bozulma olmadan maksimum seviyede ses çıkışı elde edilmesini sağlıyor.

    JBL Partybox Stage 320
    JBL Partybox Stage 320

    Bu arada, IPX4 sertifikasına sahip olan Partybox Stage 320 bluetooth hoparlör, su sıçramasına karşı korumalı.

    Kutuda neler var?

    • 1 adet JBL PartyBox Stage 320
    • 1 x Hızlı başlangıç ​​kılavuzu
    • 1 x Güvenlik Talimatı ve Garanti Belgeleri
    • AC güç kablosu

    JBL Partybox Stage 320 bluetooth hoparlörün satış koşulları hakkında buradan, MediaMarkt internet mağazasında satışa sunulan tüm Bluetooth Hoparlör Modelleri için buradan bilgi alabilirsiniz.

    Eğer konuyla ilgili sorularınız olursa, sosyal medya hesaplarımdan bana ulaşabilirsiniz. Şimdilik hoşça kalın.

    Sosyal medyada beni takip edin: X, Instagram, YouTube.


    MediaTrend’de yayınlanan diğer yazılarıma göz atmak ister misiniz?

    360 derece aksiyon: GOPRO Max

    INSTA360 X4 360 derece aksiyon kamerası

    Müziğin estetik hali | Samsung Music Frame

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN