Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    KadınSamsung Bespoke Jet AI’a prestijli ünvan

    Samsung Bespoke Jet AI’a prestijli ünvan

    Samsung’un kablosuz dikey süpürgesi Bespoke Jet AI, ABD merkezli ürün değerlendirme platformu USA Today Reviewed tarafından ‘2024’ün En İyi Kablosuz Dikey Süpürgesi’ seçildi.

    USA Today Reviewed, kablosuz dikey süpürge alacaklar için Bespoke Jet AI’ı tavsiye ederken, yayınladığı değerlendirmede Samsung’un yapay zeka özelliğiyle akıllı temizlik sunan yenilikçi dikey süpürgesinin öne çıkan özelliklerini sıraladı. ABD genelinde tüketiciler nezdinde güvenilir bir ürün inceleme platformu olan USA Today Reviewed, Cambridge’deki test laboratuvarında çeşitli tüketici elektroniği ürünlerini bilimsel yöntemlerle inceleyerek, ürünler hakkında objektif değerlendirmelerde bulunuyor.

    Şarj ihtiyacı duymadan yüksek kapasiteli pili sayesinde 1 saate kadar rahatlıkla emiş gücü sağlayabilen Bespoke Jet AI, USA Today tarafından yapılan testlerde Jet modunda 17 dakika 20 saniyelik performansıyla en uzun süre çalışan dikey kablosuz süpürge oldu. Gerekli durumlarda ise Bespoke Jet AI’ın pili, yerinden çıkarılarak diğer yedek pil* ile kolayca değiştirilebiliyor. Böylece temizlik süresi 2 saate kadar çıkabiliyor.

    Samsung Bespoke Jet AI, USA Today tarafından yapılan testlerde 280W emiş gücüyle test zeminleri üzerindeki ince toz ve kirin yüzde 90’ını toplamayı başardı. Kablosuz dikey süpürgenin hava akışını optimize ederek emiş gücüne verim katan güçlü HexaJet motoru ise yalnızca 1,67 kg ağırlığıyla taşınabilirliği kolaylaştırıyor. Bespoke Jet AI aynı zamanda emiş gücüne katkı sunan Jet Siklon sistemine sahip. Jet Siklon sistemi, hava direnci azaltarak emiş kaybını en aza indiriyor ve bu sayede tüm kir ve toz seviyelerinde ve evcil hayvan olan evlerde verimli ve zahmetsiz bir temizlik sunuyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN