Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımTCL, yeni bağlantı cihazlarını sergiledi

    TCL, yeni bağlantı cihazlarını sergiledi

    Paris’te düzenlenen Broadband World Forum’da tüm senaryolarda kullanılabilen yeni geniş bant çözümlerini tanıtan TCL’in bu ürünleri içerisinde iç mekândan dış mekâna, konuttan işletmeye, 4G’den 5G’ye ve mobil geniş banttan (MBB) sabit geniş banta (FBB) kadar birçok kullanım senaryosunu kapsayan teknolojiler bulunuyor.

    Zengin özelliklere sahip akıllı telefonlar, tabletler ve bağlı cihazlar için ekran teknolojisinde öncü olan TCL, Broadband World Forum’da (Network X’in bir parçası) tüm senaryolarda kullanılabilen yeni geniş bant çözümlerini tanıttı. Bu çözümler iç mekândan dış mekâna, konuttan işletmeye, 4G’den 5G’ye ve mobil geniş banttan (MBB) sabit geniş banta (FBB) kadar birçok kullanım senaryosunu kapsıyor. Bu yılın önemli ürünleri arasında TCL’in 5G CPE ve Fiber HGW serisinin en yenileri yer alıyor. TCL LINKHUB HH516 5G AI CPE, TCL LINKHUB HH526 5G ODU ve TCL LINKBASE FG7720 GPON Wi-Fi 7 Fiber ev ağ geçidi çözümlerinin hepsi çeşitli senaryolarda ağ performansını ve bağlanabilirliği geliştirmek için tasarlandı. Ayrıca TCL, mobil bağlantıda yeni standartlar belirleyen TCL LINKPORT IK511 5G RedCap USB Dongle da dâhil olmak üzere 5G RedCap ailesinin çığır açan ilk ürününü de burada sergiledi.

    TCL Akıllı Bağlantılı Cihaz İş Birimi Genel Müdürü Jesse Wu, “Herkes için kesintisiz bağlantılar geliştirme misyonumuz doğrultusunda, tüm kullanıcı senaryolarını kapsayan en son bağlantı yeniliklerimizi tanıtmaktan heyecan duyuyoruz. İç mekândan dış mekâna, mobilden sabite, konuttan işletmeye ve 4G’den 5G’ye, günlük yaşama sorunsuz bir şekilde entegre olan ve küresel bağlantının önünü açan teknolojiler yaratıyoruz.” dedi.

    TCL LINKHUB HH516 5G AI CPE: AI teknolojisi ile kullanıcı deneyimini optimize ediyor

    TCL LINKHUB HH516 5G AI CPE, güçlü donanım ve AI özelliklerine sahip olup 7.01Gbps downlink’e kadar hızlarla inanılmaz derecede hızlı 5G bağlantısı ve 7.2Gbps’ye kadar çift bantlı Wi-Fi 7 bağlantısı sağlayarak 512 bağlantıyı destekliyor. NR 4CC ve 300MHz bant genişliği ile birlikte 13dBi’ye kadar yüksek kazanımlı antenlere sahip olan bu ürün, daha yüksek hızlar ve daha iyi kapsama alanı sağlayarak yüksek kaliteli bir ağ deneyimi sunuyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN