Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımTCL, 5G AI CPE ile 5G RedCap pazarına giriş yaptı

    TCL, 5G AI CPE ile 5G RedCap pazarına giriş yaptı

    TCL, Paris’te düzenlenen Network X’in bir parçası olan Broadband World Forum 2024’te en yeni 5G AI CPE cihazını ve 5G RedCap ailesi ürünlerini tanıttı.

    Zengin özelliklere sahip akıllı telefonlar, tabletler ve bağlantılı cihazlar için ekranların öncüsü olan TCL, en yeni 5G AI CPE cihazını ve 5G RedCap Ailesi ürünlerini 8-10 Ekim tarihleri arasında Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen Network X’in bir parçası olan Broadband World Forum 2024’te sergiledi. Etkinlikte, gelişmiş yapay zekâ (AI) teknolojisiyle kullanıcı deneyimlerini geliştiren bir cihaz olan 5G CPE TCL LINKHUB 5G HH516 ile tüketici ve M2M senaryoları için kullanılabilen sektörün ilk 5G RedCap USB Dongle’ı TCL LINKPORT IK511 sahneye çıktı. Bu son ürünler, TCL’in router ürünlerindeki teknolojik gücünden yararlanarak ve çeşitli ürün yelpazesiyle küresel 5G’nin kullanımını destekleyerek “Bağlantısızları Bağlama ve Kesintisiz Bağlantı Kurma” taahhüdünü de ortaya koyuyor.

    TCL Akıllı Bağlantılı Cihaz İş Birimi Genel Müdürü Jesse Wu açıklamasında, “Hücresel teknolojide yirmi yılı aşkın deneyime sahip TCL olarak, yenilikçi ürünlerimiz aracılığıyla gelişmiş ağ teknolojilerine erişimi genişleterek 5G bağlantısında yeni yollar açmaya devam ediyoruz. 5G RedCap pazarına girmemiz, çeşitli tüketici ve endüstriyel uygulamalarda gelişmiş 5G kullanımına yönelik artan talebi karşılamak için attığımız stratejik bir adım.” dedi.

    TCL’in yeni nesil 5G AI CPE’si TCL LINKHUB 5G HH516, güçlü donanım ve AI özelliklerine sahip. 7.01Gbps’ye kadar en yüksek 5G hızı sunuyor ve 512 cihaza kadar bağlanabilen yeni nesil BE7200 çift bantlı Wi-Fi 7 teknolojisini destekliyor. 13dBi’ye kadar yüksek kazanımlı antenlerle donatılmış olan bu cihaz, kullanıcılara çeşitli senaryolarda yüksek kaliteli bir ağ deneyimi sunuyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN