Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    İncelemelerCep TelefonuOppo A60 :  Güncel ve Ekonomik Android Telefon

    Oppo A60 :  Güncel ve Ekonomik Android Telefon

    OPPO, A serisi akıllı telefonlarının en yeni üyesi OPPO A60’ı satışa sundu.

    Şiddetli darbe ve yüksek standartlarda diğer dayanıklılık testlerini kapsayan en üst düzey MIL-STD 810H sertifikasına sahip ilk akıllı telefon olma özelliğini koruyan OPPO A60’ın 950 nit Ultra Parlak Ekranı ve IP54 derecesi ile su sıçramalarına karşı hassasiyet özelliği bulunuyor.

    Oppo A60

    Oppo bu konuda oldukça iddialı. Özellikle son kullanıcılar için oldukça dayanıklı bir telefon ile kendisinden söz ettirecek.

     

    Islak dokunma özelliği

    Kendi fiyat aralığındaki diğer akıllı telefonlara göre ilk kez Islak Dokunma özelliği ile gelen OPPO A60, dokunmatik çip içinde gelişmiş bir dokunma algılama algoritması sayesinde ekran ıslakken dokunmatik doğrulama ve yanıt verme hızını artıyor. Bunun anlamı özellikle yağmurlu havalarda kullanıcıların isteklerine rahatlıkla yanıt verebilmesi.

    Oppo A60

    Sadece 7.68 mm kalınlığında ve yaklaşık 186 g ağırlığında olan ultra ince tasarımıyla A60, 6.67 inç ekran ile 90 Hz yenileme hızını destekleyerek daha akıcı görüntüleme deneyimleri sunuyor.

     

    45 W hızlı şarj

    Dalga Mavisi ve Gece Moru olmak üzere iki şık renk seçeneğiyle satışa sunulan Oppo A60, aynı zamanda 45W SUPERVOOCTM hızlı şarj özelliğine sahip ve 5000mAh pili sayesinde tek şarj ile bir günü geride bırakmanıza yardımcı oluyor. Evet, hızlı şarj özelliği oldukça önemli. Ama günümüzde bu değerin daha yüksek olmasını çok istedik.

    Oppo A60

    Buna karşın hızlı şarj adaptörü beraberinde geliyor ( benzer markalar gibi sonradan satın almıyorsunuz) ve böylece yarım saatte ürünü  %50’ye kadar şarj edebiliyorsunuz. Ek olarak telefonun 8GB RAM ve 256GB dahili depolama özellikleri var.

    Oppo A60

    8Gbyte’lık bellek günümüzde bir telefonda en azından olması gereken bir kapasite değeri. Benzeri, 256 Gbyte depolama için de geçerli. Bunun altında değerlere sahip olan benzer telefonlar ile ancak temel fonksiyonlara sahip olabiliyorsunuz.

    Oppo A60

    Kamera performansı

    Telefonda 50MP ana kamera ve 8MP selfie kameraya yer veriliyor. Tabii yapay zekâ desteği de var. Böylece güzel portreler yakalayabilirsiniz, özellikle de gün ışığında. Ürünün hem ön hem de arka kamerasını aktif olarak kullanabildiğiniz keyifli bir vlog modu da mevcut.

    Oppo A60

    Stereo hoparlör sistemine sahip Oppo A60, özellikle iç mekân deneyimlerinde kulaklığa ihtiyaç bırakmayan berraklıkta işitsel detaylar sunabiliyor. Ayrıca aramalar sırasında kulaklığın maksimum ses seviyesinin iki katına çıkarılmasını sağlayarak konuşmaların her zaman yüksek ve net duyulmasını sağlıyor.

    Oppo A60

    Color OS 14

    Yazılım açısından ColorOS 14’ün Trinity Motoru, gelişmiş bilgi işlem performansı ile donanım bilgi işlem kaynaklarının zamanlamasını iyileştirerek akıcılık ve kararlılığı artırıyor.

    Bu donanım ve yazılım yükseltmeleri sayesinde OPPO A60, OPPO’nun 48 Aylık Akıcılık Koruma testini geçerek telefonun en az dört yıllık düzenli kullanımda uzun süreli uzun süreli performans sunuyor.

    Oppo ürün ailesi hakkında detaylı bilgi ve satın almak için buraya tıklayın

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN