Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürLG’den “BOOM BOOM POW FESTA” müzik festivali

    LG’den “BOOM BOOM POW FESTA” müzik festivali

    LG Electronics (LG), LG XBOOM hoparlörlerinin güçlü ses performansını ve dinamik tarzını sergileyen bir kampanyaya start veriyor.

    Kampanyayı, modern bir klasik olarak kabul edilen Black Eyed Peas’in “Boom Boom Pow” adlı ikonik şarkısına adanmış müzik festivali Boom Boom Pow Festa ile ateşliyor. Bu heyecan verici ve canlı etkinlik sırasında, tüm zamanların en sevilen parti şarkısı dünyanın dört bir yanından yetenekli sokak sanatçıları tarafından yeniden yorumlanacak ve LG’nin güçlü XBOOM parti hoparlörleri aracılığıyla seslendirilecek.

    2009 yılında piyasaya sürülen ve ABD Billboard Hot 100 müzik listesinde art arda 12 hafta boyunca zirvede yer alan “Boom Boom Pow”, dünya çapında bir parti şarkısı haline geldi. Şarkının bulaşıcı enerjisi ve gürleyen basları, her yaştan eğlence tutkunlarına ayağa kalkıp dans etmeleri için ilham veriyor.

    Dokuz farklı ülkedeki sokak sanatçıları, LG XBOOM’un olağanüstü sesiyle desteklenen şarkıya kendi benzersiz yorumlarını sunmak için sanal sahneye çıkacak. Boom Boom Pow Festa’da yetenekli sokak sanatçılarının yanı sıra, Rio de Janeiro’daki ikonik Escaderia Selaron’da performans sergileyecek olan Brezilyalı Delacruz gibi küresel müzik sahnesinin yükselen yıldızları da yer alacak.

    LG XBOOM parti hoparlörleri tarafından desteklenen bu heyecan verici performanslar, iki saatlik sanal konserin bir parçası olarak LG Global YouTube kanalından (6 Ekim 2024, Cuma) canlı olarak yayınlanacak. Sanatçıların LG XBOOM’un dinamik gücünü ve enerjik ses kalitesini yaratıcı bir şekilde keşfetmelerini gösteren bireysel performansların ve kamera arkası filmlerin videoları da aynı kanalda mevcut olacak.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN