Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Fotoğraf/KameraGOPRO Max 360 derece aksiyon kamerası

    GOPRO Max 360 derece aksiyon kamerası

    Aksiyon kamerası konusunda GOPRO firmasının uzmanlığı tartışılmaz. Firmanın 360 derece video çekimleri yapabilen modeli GOPRO Max, bu konuda gerçekten iyi bir seçim. 6K çözünürlükte 360 derece video çeken bu kamera, daha çok hareket halinde video içerik üretmek isteyenler ve doğa sporları yapanlar tarafından tercih ediliyor.

    240fps kayıt yapan bu yetenekli kamera GOPRO HERO gibi çekimler için de kullanılabiliyor. Ön ve arkasında lensler bulunan GOPRO Max 360 derece aksiyon kamerasında Dar, Doğrusal, Geniş + Maksimum SuperView olmak üzere 4 farklı dijital lens seçeneği var. Böylelikle her ortamda ideal görüntüleri yakalama fırsatı veriyor. Sinematik geçişler, zaman atlamalı ya da ağır çekim videolar, GoPro POV çekimleri gibi birçok içerik üretebilirsiniz.

    Sarsıntıları fark ettirmiyor

    360 derece zaman atlamalı videolar da çeken kamerada videonun yanı sıra 16.6 megapixel fotoğraf çekebiliyorsunuz. 360 derece panoramik fotoğraflarda da oldukça başarılı.

    Hareketli çekimler sırasında sarsıntıları en aza indiren stabilizasyon özelliği çok başarılı. Ayrıca ufuk çizgisi düzeltme özelliği mevcut. Horizon Lock özelliğini açtığınızda tüm çekimlerin sabit ve dengeli olması garanti. Horizon Lock, kamera döndüğünde kameranın ufuk seviyesini korumasını sağlıyor.

    GOPRO Max
    GOPRO Max

    Tüm kontroller ekrandan

    Kameranın ön kısmında dokunmatik ekran var. Dokunmatik olan bu ekrandan gerekli ayarları kolayca yapabiliyor ve çekimlerinizi izleyebiliyorsunuz. Ekrandaki kısayolları kullanarak gerekli özelliklere daha kolay ulaşabiliyorsunuz. Ayruca 12 adet sesli komutla da kameranızı yönetebilirsiniz.

    Çekimler sırasında en iyi seviyede ses kaydı alabilmesi için GOPRO Max 6 mikrofon ile desteklenmiş. Bu mikrofonlarla 360 derece ve stereo ses kayıt yapma imkânı var. Gelişmiş Rüzgar Gürültüsü Azaltma teknolojisiyle kayıtlarda daha temiz sesler elde edebiliyorsunuz.

    5 metreye kadar su geçirmez

    Dayanıklı bir kasaya sahip olan GOPRO Max 360 derece aksiyon kamerası, 5 metreye kadar su geçirmez. En zorlu koşullarda bile kullanabilirsiniz. Videolarda selfie çubuğunu gizleme özelliği çok başarılı. Çekimlerde kamerayı selfie çubuğu ile tuttuğunuzu fark ettirmeden çok iyi çekimlere imza atabilirsiniz.

    Eğer dikey videolar paylaşmayı seviyorsanız, GOPRO Max 360 derece aksiyon kamerası bunun için de ideal. Çektiğiniz videolardan kolayca klipler oluşturarak Instagram Reels, YouTube Shorts veya TikTok olarak paylaşabilirsiniz.

    GOPRO Max
    GOPRO Max

    Kolay video düzenleme

    1080p canlı yayın yapabileceğiniz GOPRO MAX, videolarınızı düzenleyebilmeniz için Quik adlı bir uygulama sunuyor. Bu uygulamayla birçok düzenlemeyi kolayca yapabiliyorsunuz. Örneğin Reframe özelliğiyle 360 derece görüntüleri hızlıca geleneksel fotoğraf ve videolara dönüştürme şansınız var.

    GOPRO Max 360 derece aksiyon kamerası, 1600mAH Lityum-İyon batarya ile geliyor. Bu batarya takılıp çıkarılabilir olarak tasarlandığından yedek bataryalarla değiştirme ve çekime kaldığınız yerden devam etme avantajı veriyor.

    Geniş bağlanabilirlik kapasitesi

    GP1 çipinden güç alan GOPRO Max 360 derece aksiyon kamerası, bağlanabilirlik açısından da oldukça yetenekli. Üründe Wi-Fi, Bluetooth ve USB-C özellikleri mevcut. Cihazla yapılan kayıtlar otomatik olarak telefona aktarılabiliyor. Ayrıca GoPro PLUS aboneliğiyle buluta otomatik yükleme imkânı da var.

    GOPRO Max
    GOPRO Max

    Kutudan neler çıkıyor?

    Ürünün kutusundan GoPro MAX aksiyon kamerası, kamera kılıfı, şarj edilebilir pil, kavisli yapışkan montaj, 2 koruyucu lens ve lens kapakları, mikrofiber çanta, montaj tokası ve vidası ile USB-C kablo çıkıyor. GoPro MAX, katlanabilir montaj tokası sayesinde 30’dan fazla yuvaya monte edilebiliyor.

    Bu kamera microSD karta kayıt yapıyor. Kutudan microSD kart çıkmadığı için ayrıca satın almanız gerekiyor. Kamera satın alırken microSD kartı da sipariş etmekte yarar var.

    GOPRO Max aksiyon kamerasının satış koşulları hakkında buradan, MediaMarkt internet mağazasında satışa sunulan tüm Aksiyon Kamerası Modelleri için buradan bilgi alabilirsiniz.

    Eğer konuyla ilgili sorularınız olursa, sosyal medya hesaplarımdan bana ulaşabilirsiniz. Şimdilik hoşça kalın.

    Sosyal medyada beni takip edin: X, Instagram, YouTube.


    MediaTrend’de yayınlanan diğer yazılarıma göz atmak ister misiniz?

    INSTA360 X4 360 derece aksiyon kamerası

    Müziğin estetik hali | Samsung Music Frame

    Mekanik oyun klavyesi | HyperX Alloy Rise

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN