Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberleriPhone SE 2024 özellikleri ile dikkat çekiyor

    iPhone SE 2024 özellikleri ile dikkat çekiyor

    iPhone SE 2024’ün özellikleri ortaya çıktı. İşte karşınızda Apple’ın uygun fiyatlı telefonu ve özellikleri.

    30 Çünkü bildiğiniz gibi iPhone SE serisi, diğer iPhone modellerine kıyasla fiyat anlamında daha ulaşılabilir bir seviyeden satışa çıkıyor. Bu da elbette ki özelliklerin biraz kırpılması anlamına gelecek. Peki ama iPhone SE 2024 özellikleri belli oldu mu? Bu soruya tam manasıyla evet cevabını vermek pek mümkün olmasa da çoğu detayın sızdığını söyleyebiliriz. Gelin şimdi söz konusu telefonun özelliklerine daha yakından bakalım.

    iPhone SE 2024 İlk Özellikleri

    Söylentilere göre iPhone SE 2024, gücünü Apple A18 yonga setinden alacak. Bu da performans anlamında kuzenleriyle arasında fark olmayacağı anlamına geliyor. Sadece görünüş anlamında biraz daha eski bir tasarıma sahip olacak modelin belki de en önemli handikapı ise yine tek bir kameraya ev sahipliği yapacak olması. Bildiğiniz gibi daha önceki iPhone SE modelleri de sırtında tek kamera ile beraber satışa çıkmıştı. Gelen son bilgiler, son nesilde de bunun değişmeyeceğini bizlere söylüyor.

    iPhone SE 2024, en önemli gelişimi ise ekran tarafında sağlayacak. Burada 6.06 inçlik OLED ekran paneli bizleri bekliyor. 60 Hz tazeleme oranı vadeden ekran, 441 PPI piksel yoğunluğu ve maksimum 625 nit parlaklık sunacak. Parlaklık kısmına kadar vermiş olduğumuz detaylar özellik anlamında kötü durmasa da maksimum 625 nitlik parlaklık, özellikle de güneş altında kullanıcıları zorlayabilir.

    iPhone SE 2024, 6 GB RAM ile beraber gelecek. 128 GB ve 256 GB dahili depolama alanı versiyonları da bulunacak olan cihaz, 48MP ana kamera ve 10MP selfie kamerasına sahip olacak. 5G bağlantı teknolojisini de desteklmesi beklenen telefonun iddia edilen fiyatı ise 449 dolar.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN