Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Fotoğraf/KameraDJI Osmo Action 5 Pro tanıtıldı. İşte özellikleri

    DJI Osmo Action 5 Pro tanıtıldı. İşte özellikleri

    DJI Osmo Action 5 Pro aksiyon kamerası resmi olarak duyuruldu. Bu yeni modelin özelliklerine göz atıyorum.

    Geçen ay size bu sayfalarda bu aksiyon kamerası ile ilgili sızıntıları aktarmış ve olası özelliklerinden bahsetmiştim. Resmi duyuru yapıldı ve DJI Osmo Action 5 Pro tanıtıldı.

    İlk bakışta dikkat çeken yenilik artık daha gelişmiş bir sensor kullanıyor olması. Bu yeni sensör Action 4 ile aynı boyutta (1/1.3 inç) olmasına rağmen yeni özelliklerle geliyor. Kameranın fotoğraf çözünürlüğü de artırılmış ve artık 40 MP çözünürlük sunuyor. Önemli bir yenilik ise artık bütünleşik depolama alanı da bulunuyor. 47 GB’lık bu alanı çekimlerde kullanıyorsunuz. Ek olarak microSD kart yuvasının desteklediği boyut da 512 GB’dan 1 TB’a çıkmış.

    DJI Osmo Action 5 Pro

    Daha önce 18 metre olan suya dayanıklılık 20 metreye çıkarılmış. Artık hem ön hem arka ekran OLED teknolojisine sahip. Bunlara ek olarak arka ekran 2.25 inçten 2.5 inçe büyümüş.Önceki sürümlerde LCD idi. Wi-Fi 5 olan kablosuz bağlantı teknolojisi Wi-Fi 6’ya yükseltilmiş.

    Cihazla ilgili önemli yeniliklerden ikisi ise Süper Gece Modu ve Konu Takibi. Gece çekimlerinin kalitesi artarken konu takibi ile hareketli nesneleri kadrajın ortasında tutabiliyorsunuz.

    Bir diğer yenilik ise Action 4 modelinde DJI Mic 2’nin tek mikrofonu ile bağlantı kurulabilirken bu modelde iki alıcı ile bağlantı sağlanabiliyor.

    DJI Action 3, Action 4 ve Action 5 Pro kameraların aralarındaki farkları aşağıda hazırladığım özel tabloda bulabilirsiniz.

    DJI Osmo Action 5 Pro

     

    DJI Action 5 Pro aksiyon kamerasında pilin boyutunun büyümesi ile beraber 4 saate varan (240 dakika) kayıt imkanı da gelmiş. Bu sayede aksiyon kamerasını daha uzun süre kullanabiliyorsunuz. Action 4’te bu süre 160 dakika idi.

    Gördüğünüz gibi Action 5 Pro birçok yeni özellikle gelmiş. Bence dalış yapanlar, doğada sportif egzersizlere katılanlar ve motosiklet tutkunları için bu kamera güzel özellikler sunuyor.

    Satış fiyatı Adventure Combo paket için 25 bin, Standart Combo paket için 20 bin TL olan aksiyon kamerası bu alana yeni bir soluk getiriyor.

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN