Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürDell AI for Telecom programı tanıtıldı

    Dell AI for Telecom programı tanıtıldı

    Dell Technologies, iletişim hizmeti sağlayıcıları (CSP’ler) için yapay zekâ uygulamalarını basitleştirmek ve hızlandırmak için tasarlanan Dell AI for Telecom programını tanıttı.

    Dell Technologies tarafından yaptırılan son MeriTalk araştırması, telekom yöneticilerinin yüzde 48’inin yapay zekâyı önümüzdeki beş yılda sektörün en dönüştürücü teknolojisi olarak gördüğünü ancak yüzde 68’inin, kuruluşlarının hızla gelişen teknolojiler ve müşteri ihtiyaçlarıyla başa çıkmakta zorlandığını düşündüğünü ortaya koydu.

    Dell AI Factory’nin bir parçası olan Dell AI for Telecom programı, Dell’in yapay zekâ uzmanlığını, altyapısını ve hizmetlerini yapay zeka ekosistemindeki yazılım ve silikonla bir araya getirerek bu zorluklara yanıt veriyor. Program, CSP’lerin ağ performansını artırmak, müşteri hizmetlerini iyileştirmek ve kurumsal uçta daha fazla değer sağlamak için kullanabilecekleri kurum içi yapay zekâ çözümleri geliştirecek ve kullanacak.

    Dell Technologies Telekom Sistemleri İş Birimi Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Dennis Hoffman konuyla ilgili: “Yapay zekânın sunduğu çeşitli fırsatlardan yararlanmak, ağ bulutu dönüşümünün en etkili itici gücü hâline geldi. Dell AI for Telecom, ağ operatörlerinin işletme maliyetlerini azaltan, performansı artıran ve uçta yeni gelir fırsatları yaratan yapay zekâ çözümlerini ağ içinde ve ağ üzerinde hayata geçirmelerine yardımcı olmak amacıyla Dell’in yapay zekâ uzmanlığını ve altyapısını ekosistemdeki iş ortaklarıyla bir araya getiriyor” diyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN