Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımYenilenen Casper Nirvana bilgisayarlar Windows 11 Pro ile dikkat çekiyor

    Yenilenen Casper Nirvana bilgisayarlar Windows 11 Pro ile dikkat çekiyor

    Türkiye’nin teknoloji markası Casper’ın, inceliği ve hafifliğiyle yüzde yüz mobilite imkanı sağlayan Casper Nirvana dizüstü bilgisayarlar, şimdiye kadarki en güvenli işletim sistemi Windows 11 Pro ile yenileniyor. 

    Dijital dönüşümün yaygınlaşmasıyla artan hibrit çalışma ve her an her yerden internete bağlanma ihtiyacı, günümüzde bazı güvenlik sorunlarını da beraberinde getirdi. Hem güçlü ve hem de şık bir bilgisayar seçeneği arayan kullanıcılar için tasarlanan Casper Nirvana dizüstü bilgisayarlar, şimdiye kadarki en güvenli işletim sistemi Windows 11 Pro ile kullanıcılarına çok daha üstün güvenlik ve yüksek verimlilik sunuyor. Sıfır Güven (Zero Trust) ilkesiyle, güvenliği doğrulanana kadar hiçbir kullanıcının veya cihazın hiçbir yere erişemeyeceği temeline dayanan bir güvenlik modeline sahip olan Windows 11 Pro, kimlik doğrulaması, kişiye göre yetkilendirme ve yeterli erişimle sınırlandırma özellikleriyle siber tehditlere karşı veri güvenliğinde uçtan uca koruma sağlıyor.

    Özellikle Ekim 2025 itibarıyla Windows 10’lu cihazlar için desteğin sona ermesiyle, Windows 11 Pro’lu yeni bir Casper Nirvana dizüstü bilgisayarlara geçmek daha da önem kazanıyor. Yapılan testlere göre şirketlerin kendilerine özel uygulama ve programları ile %99,7 uyumlu çalışan Windows 11 Pro, yeni bir cihaza geçiş yapıldığında şirket uygulamalarının ya da programlarının kullanımı için de pürüzsüz bir süreç sağlıyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN