Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    KadınXiaomi'nin yeni nesil ekosistem ürünleri Türkiye'de

    Xiaomi’nin yeni nesil ekosistem ürünleri Türkiye’de

    Xiaomi, heyecan verici özelliklere sahip yepyeni ekosistem ürünlerini Türkiye’de satışa sundu. 

    Xiaomi, en yeni AIoT serisini Türkiye’de tüketicilerin beğenisine sundu. Xiaomi 14T Serisinin Berlin’de yapılan lansmanında tanıtılan kapsamlı ürünler, çeşitli yaşam tarzlarına hitap eden yenilikçi çözümlerle akıllı teknolojinin kusursuz entegrasyonu yoluyla günlük yaşam kalitesini bir üst düzeye taşıyor.

    Hareket halinde yaşam tarzına sahip genç profesyoneller için tasarlanan Xiaomi Buds 5, üstün ses, kalite ve konfor sağlayarak hem iş hem eğlence için ideal bir seçenek oluşturuyor.

    Şık ve renkli bir metalik çerçeveye sahip olan Xiaomi Smart Band 9, kişiselleştirme için çeşitli aksesuarlar sunuyor. 21 güne kadar pil ömrü ve 150’den fazla spor modu desteği ile aktif yaşam tarzlarına uyacak şekilde tasarlanan cihaz, gelişmiş sağlık verileri sağlamak için yükseltilmiş çok yönlü uyku izleme, geliştirilmiş kalp atış hızı ve SpO₂ izleme özellikleri içeriyor.  

    Gücünü Google Wear OS’tan alan Xiaomi Watch 2, anı yaşarken Google Haritalar, Google Pay ve Google Asistan gibi favori Google uygulamalarınızla güncel kalmanızı sağlıyor. Çift çekirdekli mimarisi, daha düşük güç tüketimiyle yüksek performans sağlayarak 65 saate kadar pil ömrü ve akıcı bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

    Xiaomi Robot Vacuum S20 ve Xiaomi Robot Vakum S20+ 

    Xiaomi Robot Vacuum S20 ve Xiaomi Robot Vacuum S20+, rahatlık ve verimliliğe değer verenler için harika bir seçenek olarak öne çıkıyor. Xiaomi Robot Vacuum S20, 5000Pa emiş gücüyle her türlü kiri çekiyor. 400 ml toz ve 270 ml su haznesiyle kullanıcılar, sık sık toz haznesini boşaltmak veya su haznesini doldurmak zorunda kalmıyor.

    Xiaomi Trueclean W20 Wet Dry Vacuum

    Xiaomi Truclean W20 Wet Dry Vacuum, süpürme, paspaslama ve kendi kendini temizleme işlemlerini tek bir verimli cihazda birleştirerek hem ıslak hem de kuru kirlerin tek seferde kolayca temizlenmesini sağlıyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN