Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunGhost of Yotei resmen duyuruldu: İşte videosu!

    Ghost of Yotei resmen duyuruldu: İşte videosu!

    Sony’nin Eylül 2024 State of Play etkinliğinde, Ghost of Tsushima’nın merakla beklenen devam oyunu Ghost of Yotei resmen duyuruldu. İlk oyunun başarılı çıkışının üzerinden dört yıl geçtikten sonra, Sucker Punch Studios, yeni bir kadın samuray olan Atsu’yu başrol olarak tanıttı.

    Ghost of Yotei, yepyeni bir ana karakterle geliyor!

    Devam oyunu, ilk oyunun geçtiği Tsushima Adası’nın uzaklarında ve 1603 yılında Mount Yotei’nin çevresinde geçecek.

    Ghost of Yotei, tamamen yeni bir ana karakter ve farklı bir çatışma mekaniği sunacak. Fragmanda yer alan bir karakter, “Bizim kuzeye doğru gitmemizin sebebi kaybolmak. Ama sen, sen avlıyorsun. Ve şimdi, burada her Ronin seni avlıyor,” diyerek oyunun karanlık ve heyecan dolu atmosferine dikkat çekti.

    Sucker Punch İletişim Müdürü Andrew Goldfarb, “Feodal Japonya’da bir wandering warrior olarak oynamaya devam edeceğiz. Oyunculara kendi hızlarında keşfetme özgürlüğü sunacak ve dünyanın güzelliğini ön plana çıkaracağız,” dedi.

    İlk oyundaki temel unsurları koruyacaklarını belirten Goldfarb, PS5’in getirdiği yeniliklerle yeni mekanikler, gameplay iyileştirmeleri ve yeni silahlar beklediklerini de ekledi. Fragmanın sonunda bir ateşli silahın görünmesi, oyunun çatışma mekaniklerinin değişeceğine işaret ediyor.

    Oyun, “Atsu, Mount Yotei çevresindeki geniş otlaklar, karlı tundralar ve beklenmedik tehlikelerle dolu topraklarda bir yolculuğa çıkıyor,” şeklinde bir özetle tanıtıldı. Ancak oyunun çıkış tarihi henüz kesinleşmedi; Ghost of Yotei’nin 2025 yılı içinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN