Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelHuawei Watch 4 Pro Space Edition : Üst Seviye Teknolojilerle Donatıldı

    Huawei Watch 4 Pro Space Edition : Üst Seviye Teknolojilerle Donatıldı

    Watch 4 Pro Space Edition , Huawei’nin şimdiye kadar ürettiği en sağlam akıllı saatlerden biri olduğunu söylemek mümkün. Üstelik gerek tasarımı gerekse de sunduğu teknik özellikler itibarıyla tam bir amiral gemisi modeli.

    Watch 4 Pro Space Edition, safir cam, seramik arka kasa ve havacılık sınıfı DLC titanyum malzemeler kullanılıyor. Ayrıca, bu ürünün EN 13319 dalış sertifikası var. Yani tuzlu sudayken 30 metre derinliğe kadar sorunsuz çalışıyor.

    Normal suda ise 50 metre derinliğe kadar sorunsuz çalışıyor. Deniz meraklılarına duyurulur! Bu sayede şimdiye dek deneyimleyebileceğiniz en sağlam mobil ürünlerden bir tanesine merhaba diyebilirsiniz.

    Watch 4 Pro Space Edition

    Huawei Watch 4 Pro Space Edition, 12,9mm kalınlıkta ve kayış hariç 68 gram ağırlıkta. Gri renkte titanyum örgü kayışa sahip olan saat, gerçekten çok hoş görünüyor ve kutuda bu kayışı daha da büyütebilmeniz için ek örgü de mevcut.

    Watch 4 Pro Space Edition

    Zaten kullanılan yeni sistem sayesinde kayışları tek dokunuşla saatten çıkarmak mümkün. Bunun için arka tarafta, kayışların monte edildiği noktadaki fiziksel düğmeye basmanız yeterli. Bilek ölçüsünün 140-210 mm olduğunu da belirtelim.

    Watch 4 Pro Space Edition

    Hem Android hem de iOS

    Huawei Watch 4 Pro Space Edition, hem Android hem de iOS cihazlarla uyumlu bir şekilde çalışıyor. Tabii en iyi deneyim için güncel bir Huawei akıllı telefonunuz olmalı.

    Öte yandan, Huawei’nin resmi uygulama mağazasına giderek güncel Sağlık uygulamasını indirmelisiniz. Eğer bir profiliniz varsa, kullanıcı adı ve şifrenizle login olabilirsiniz.

    Watch 4 Pro Space Edition

    Eğer yok ise, ücretsiz olarak yeni bir profil oluşturmalısınız. Böylece gündelik aktiviteleriniz, egzersiz programlarınız, uyku evreleriniz ve dahasıyla ilgili pek çok bilgiyi detaylıca takip edebilirsiniz.

    Öte yandan, Sağlık uygulaması üzerinden saatinizin yazılımını güncelleyebilir, saat yüzlerini değiştirebilir, uygulama bildirimleri tarafında düzenlemeler yapabilir ve daha pek çok imkâna erişebilirsiniz.

    Watch 4 Pro Space Edition

    Harika bir ekrana sahip

    Ürünümüzünü 1.5 inç değerde, LTPO AMOLED teknolojisi üzerine inşa edilen daire ekranı var. 466 × 466 çözünürlük ve 310ppi değerleri sunuluyor. Gayet parlak bir ekran ve dış mekânda, güneş altında kullanmanız gereken anlarda da yeterli belirginlik mevcut.

    Watch 4 Pro Space Edition

    eSIM destekli akıllı saat

    Evet, Huawei Watch 4 Pro Space Edition’da eSIM desteği de var. Ürünü isterseniz telefonunuzla bağlantılı kullanabiliyor, gelen aramaları yanıtlayabiliyor ya da saat üzerinden reddedebiliyorsunuz.

    Dahili hoparlör ve mikrofon sisteminin iyi çalıştığını, iç mekân deneyimlerinde tatmin edici sonuçlar verdiğini söyleyebiliriz. Öte yandan, eSIM desteğiyle sadece saatiniz için ayrıca bir numara alabilir ve saatinizi de ikinci bir telefon olarak kullanabilirsiniz.

    Watch 4 Pro Space Edition

    Mobil sağlık istasyonunuz

    Saat, HUAWEI TruSeen 5.5  teknolojisiyle nabız takibi yapıyor. Solunum değerleriniz hakkında bilgiler paylaşıyor, uyku kalitenizi gösterip yapabilecekleriniz hakkında tavsiyelerde bulunuyor. Bitti mi? Tabii ki hayır. Bu saatte EKG de var. Evet, doğru okudunuz. Yaptığınız tüm analizleri, hem saat ekranından takip edebilir hem de daha fazla detayı Sağlık uygulamasında görebilirsiniz.

    Watch 4 Pro Space Edition

    Kablosuz bağlantılar ve pil  

    Cihazımızda Bluetooth 5.2, NFC ve çift bant beş sistemli GNSS teknolojileri de mevcut.

    Ürün, yoğun kullanımda tek şarj ile 4 günü geride bırakmanıza imkân sunuyor. Eğer gündelik kullanım tercih edenlerdenseniz, tek şarj ile 1 haftayı geride bırakmanız daha kolay olacaktır. Huawei, ultra uzun pil ömrü modundayken saatin tek şarj ile 21 günlük deneyimin elde edilebileceğini de belirtiyor.

    Saati beraberinde gelen manyetik şarj yatağıyla kolaylıkla şarj edebiliyorsunuz.

    Huawei ürün ailesi hakkında detaylı bilgi ve satın almak için buraya tıklayın

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN