Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürLG PAX West’te webOS bulut oyun teknolojilerini sergiledi

    LG PAX West’te webOS bulut oyun teknolojilerini sergiledi

    LG Electronics (LG), ABD’nin en büyük oyun etkinliği olan PAX West’te webOS platformundaki oyun teknolojilerini sergiledi.

    Ziyaretçiler, LG’nin Arch Building’deki Seattle Kongre Merkezi’nde yer alan PAX West Standında, LG’nin webOS Gaming yeteneklerini, eleştirmenlerce de beğenilen LG OLED TV serisi dahil olmak üzere LG akıllı cihazlarında deneyimlediler.

    Kullanıcılarına benzersiz deneyimler sunan LG, yenilikçi webOS Gaming teknolojisi ile oyunların mükemmelliğinde yeni bir standart belirliyor. LG’nin PAX West’teki ortaya çıkışı, şirketin oyun deneyimini geliştirmeye ve yükseltmeye adanmış lider bir oyun platformu olarak kendini yaratma yolculuğunun başlangıcını işaret ediyor.

    Bulut oyun teknolojisi aracılığıyla 4.000’den fazla yüksek kaliteli oyunu ve eğlenceli ve benzersiz deneyimler sunan 500’den fazla herkesin oynayabileceği (oynamak için sadece LG’nin Sihirli Kumandası yeterli) oyunu destekleyen alanda katılımcılar, webOS Gaming’in yeni ve gelecek oyunlarının ön gösterimlerini izlediler.

    LG, webOS Gaming platformunun bulut oyun hizmetlerine erişimi nasıl kolaylaştırdığını ve en yeni ve en popüler AAA oyunlarını nasıl desteklediğini göstermek için NVIDIA GeForce NOW, Blacknut ve Amazon Luna ile iş birliği gerçekleştirdi. Stant ziyaretçileri Star Wars Outlaws, Cyberpunk 2077, Black Myth: Wukong, Cuphead gibi popüler oyunların keyfini çıkardılar.

    Overcooked! 2’nin yanı sıra hayranlarının en sevdiği oyunlardan Famobi ortaklığıyla yaratılan Cut The Rope ve Thief Puzzle’ın da yer aldığı Günlük Oyun Alanı, PAX West katılımcılarının kolay ve eğlenceli bir oyun deneyimi için tasarlanmış ve her yaş grubundan oyun severe seslenen oyunlarnı oynanmalarına olanak tanıdı. Ziyaretçiler webOS Gaming’in, LG’nin StanbyME ve StanbyME Go gibi yaşam tarzı cihazlarının üzerinde de çeşitli günlük oyunları desteklediğini öğrendi. Ziyaretçiler ayrıca webOS Gaming’in cihazlar arası uyumluluk yeteneğiyle otomobillerde dokunmatik tabanlı günlük oyun desteği hakkında daha fazla bilgi edindiler.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN