Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürSony, video içerik üreticilerine yönelik yaka mikrofonu ECM-L1’i tanıttı

    Sony, video içerik üreticilerine yönelik yaka mikrofonu ECM-L1’i tanıttı

    Profesyonel ses teknolojisi ile geliştirilmiş ECM-L1, yüksek kaliteli ses performansı, güvenilirlik ve geniş bağlantı yelpazesine sahip.

    Sony, zaman içinde kendini kanıtlamış ses teknolojisinin bir ürünü olan 3.5 mm tak-çalıştır güç desteği sunan yaka mikrofonu ECM-L1’i duyurdu. Bu ürün, yayın stüdyoları ve prodüksiyon şirketleri de dahil olmak üzere profesyoneller tarafından uzun yıllardır büyük beğeni toplayan ECM-77 serisi temel alınarak geliştirildi. ECM-L1, Sony’nin profesyonel ses teknolojisindeki uzmanlığıyla her kelimenin ve her ince detayın hassas bir şekilde yakalanmasını sağlayan yüksek kaliteli ses alma performansının yanı sıra uzun kullanım süreleri için de yüksek güvenilirlik sunuyor. Ek olarak, tak-çalıştır güç desteği sunuyor ve 3.5 mm mikrofon giriş bağlantı[1] ucuna sahip çeşitli cihazlara sorunsuz bir şekilde entegre edilebilmesi sayesinde son derece çok yönlü bir kullanım sağlıyor. İğneli mikrofon tasarımı sayesinde, kamera karşısında profesyonel bir görünüm için konuşmacının yakasına veya gömleğine dikkat çekmeyecek şekilde takılabilen yeni ECM-L1, sesi net bir şekilde almaya devam ederek röportajlar, belgeseller, drama çekimleri, vloglar ve canlı yayınlar için ideal bir seçenek oluyor.

    Son yıllarda, video içeriği üreten içerik oluşturucularındaki sayısal artışla birlikte, ses kalitesini iyileştirme konusunda artan bir talep olduğunu gören Sony, mikrofon serisini genişleterek çeşitli durumlarda yüksek kaliteli ses kaydını desteklemeye devam ediyor.

    ECM-L1, uzun yıllardır yayın istasyonları ve diğer kuruluşlar tarafından kullanılan ECM-77 serisi temel alınarak tasarlanıyor. Mikrofonun kapsülündeki sabit elektrot plakası, sert bir seramikten üretiliyor ve bu sayede üstün titreşim özellikleri, hızlı yükselme süresi ve yüksek çözünürlükle mükemmel ses kalitesi sağlamaya devam ediyor. Ayrıca, mikrofon kapsülü, gereksiz dış rezonansı bastırmak için işlenmiş pirinç bir dış yüzeyle kaplanıyor ve net, canlı ses alımını mümkün kılıyor. Yüksek saflıktaki OFC (oksijensiz bakır) kablo ise ses iletim kaybını azaltarak yüksek ses kalitesini koruyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN