Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımHuawei doğruladı: 3 kez katlanabilir telefon gelecek ay satışa çıkıyor!

    Huawei doğruladı: 3 kez katlanabilir telefon gelecek ay satışa çıkıyor!

    Katlanabilir akıllı telefon piyasası son 2 yılda hiç düşünmediğimiz boyutlara geldi: Bazı devasa firmalar tarafından yatırım yapmaya uygun bulunmayan katlanabilir telefonlar, özellikle Huawei ve Samsung gibi Asya menşeli teknoloji devlerinin atılımlarıyla geleceğin teknolojisi halini aldı. Huawei, şimdi de 3 kez katlanabilir modelle karşımızda olmaya hazırlanıyor.

    Huawei, cihazı gelecek ay resmen duyuracak!

    Huawei, merakla beklenen üç kez katlanabilir cihazının yakın zamanda piyasaya sürüleceğini resmen doğruladı. Huawei’nin tüketici işletmesi bölümünün CEO’su Richard Yu, cihazın gelecek ay satışa sunulacağını resmen açıkladı. Bu, Huawei’nin hem üç kez katlanabilen bir cihazı hem duyuran hem de satan ilk şirket olacağı anlamına geliyor.

    Huawei's latest folding phone could have been a great Galaxy Fold  competitor - The Verge

    Raporlara göre, üç katlı cihaz, 10 inç veya buna benzer büyüklükte bir ekrana sahip olacak. Katlanmış haldeyken ise, beklenenin aksine oldukça ince bir görünüme sahip olduğu belirtiliyor.

    Bu gelişme, Huawei’yi rakiplerinin, özellikle de henüz kendi üç kez katlanabilen akıllı telefonunu duyurmaya yakın dahi olmayan Samsung’un önüne geçiriyor. Huawei’nin üç katlı cihazının başarısı, pratik kullanışlılığına ve benzersiz form faktörüne uygun kullanıcı arayüzü optimizasyonuna bağlı olabilir.

    Neticede Huawei, henüz hiçbir şekilde denenmemiş ve pratikte nasıl bir deneyim sunacağı bilinmeyen bir teknolojiye adım atıyor ve cihazın hem piyasada hem eleştirmenler tarafından nasıl bir geri dönüş alacağı da merak konusu…

    Cihazın tam tanıtım tarihi henüz açıklanmamış olsa da Eylül ayında Çin’de piyasaya çıkacak ve cihazın ilk dönemdeki başarısının Avrupa piyasasına ne kadar erken geleceğini ve hatta gelip gelmeyeceğini belirlemesi bekleniyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN