Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımiPhone 16 ne zaman duyurulacak: Tanıtım tarihi sızdırıldı!

    iPhone 16 ne zaman duyurulacak: Tanıtım tarihi sızdırıldı!

    Teknoloji devi Apple’ın, bu yılki iPhone 16 modellerini klasikleşen sonbahar etkinliğinde tanıtması bekleniyor. Cupertino merkezli şirket henüz etkinliğin kesin tarihini açıklamasa da, sosyal medya platformu X’te bir teknoloji sızıntı kaynağı, yaklaşan Apple etkinliği hakkında bazı bilgiler paylaştı.

    iPhone 16 tanıtımı 10 Eylül 2024’te yapılacak!

    Majin Bu adlı kaynağa göre, Apple’ın iPhone 16 serisini tanıtmak için 10 Eylül’de bir etkinlik düzenleyeceğine kesin gözüyle bakılıyor. Kaynağın paylaştığı etkinlik davetiyesi görselinde “Hazır. Başla. Yakala.” sloganı yer alıyor. Bu slogan, yeni nesil iPhone modellerinde yer alması beklenen yeni Yakalama Düğmesi’ne işaret ediyor olabilir. Bu yıl piyasaya sürülecek dört iPhone 16 modelinin tamamında bu özel düğmenin bulunması bekleniyor.

    Majin Bu, bu bilgilerin kaynağının anonim kalmak istediğini belirtti ve bilgilerin doğruluğunu teyit etmenin mümkün olmadığını ekledi. Ancak geçmişteki Apple etkinlik tarihlerine bakıldığında, 10 Eylül tarihinin makul olduğu görülüyor. Geçen yıl iPhone 15 serisi de benzer bir tarihte, 12 Eylül’de tanıtılmıştı.

    Raporlara göre Apple bu yıl dört yeni iPhone modeli piyasaya sürecek: iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max. Yeni telefonlarda dört önemli yenilik bekleniyor: Aksiyon Düğmesi, Yakalama tuşu, Pro modeller için daha büyük ekran ve tüm modellerde aynı işlemci kullanımı…

    Yeni nesil iPhone’lar ayrıca çeşitli Apple Intelligence özellikleri sunacak. Şirket, yeni iPhone modellerini birden fazla renk seçeneğiyle getirecek ve mevcut seçeneklerde de değişiklikler yapacak. Özellikle iPhone 16 Pro modellerinde yeni bir ‘Çöl Titanyumu’ renk seçeneği sunulacağı ve Rose Gold seçeneğinin kaldırılacağı belirtiliyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN