Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanım'Satılmayacak' denen Galaxy Z Flip 6 modeli açık artırmaya çıktı

    ‘Satılmayacak’ denen Galaxy Z Flip 6 modeli açık artırmaya çıktı

    Samsung geçen ay en yeni katlanabilir akıllı telefonları Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6’yı tanıttı. Ardından, şirket kapaklı tasarıma sahip modelin özel bir Olimpiyat Sürümü’nü duyurdu ve sporculara 17.000 adet dağıttı. 2024 Olimpiyatları sona ererken, bu özel sürüm cihazların birçoğu şimdi eBay’de satışa sunuldu.

    Galaxy Z Flip 6 modeli 2 bin dolar etiketiyle satılıyor

    eBay’de yapılan hızlı bir arama sonrası, Z Flip 6 Olimpiyat Sürümü cihazların çoğunun hiç açılmadığını gösteriyor. Cihazların bazıları 2.000 doların üzerinde teklifler almış durumda.

    Olimpiyat sporcularının cihaz için biçtiği bu fiyat, 1.099 dolardan başlayan standart Galaxy Z Flip 6’dan çok daha yüksek. Hatta bazı özel Olimpiyat Sürümü cihazlar için ‘Hemen Al’ fiyatı 5 bin ila 10 bin dolar arasında değişiyor.

    Olimpiyat Sürümü, farklı bir modelde hiçbir zaman kullanılmayacağı söylenen benzersiz bir sarı renk seçeneği ve özel deri ‘Flipsuit’ kılıf sunuyor. Ayrıca 100GB 5G veri içeren ücretsiz bir eSIM, Olimpiyat temalı uygulamalar ve Paris’te geçerli sınırsız toplu taşıma kartı ile birlikte geliyor.

    Samsung’un bu cihazdan 17 bin adet dağıttığı düşünüldüğünde, bazı cihazların eBay’e ulaşması şaşırtıcı değil. Çoğu liste 1.500 dolar veya daha yüksek fiyatlandırılmış durumda. Genel halka satılmayan bu özel sürümü edinmek isteyenler için bu tip açık artırma siteleri üzerinden satın almak tek seçenek gibi görünüyor.

    Galaxy Z Flip 6’nın özel versiyonunun satışa çıktığında çok daha büyük fiyatlara satılması bekleniyordu. Buna karşın birçok sporcunun aynı anda ürünü satmaya karar vermesi fiyatları bayağı düşürmüş gibi görünüyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN