Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunWarner Bros, lisansladığı oyunlarla hayranları heyecanlandıracak!

    Warner Bros, lisansladığı oyunlarla hayranları heyecanlandıracak!

    Warner Bros. Discovery, sahip olduğu devasa fikri mülkiyet portföyüyle eğlence dünyasının en büyük oyuncularından biri olarak biliniyor. Batman’den Harry Potter’a, Looney Tunes’dan Game of Thrones’a kadar pek çok sevilen markayı çatısı altında bulunan firrma, bir kez daha hayranları heyecanlandıracak bi gelişmeye imza attı.

    Warner Bros yeni Harry Potter oyunuyla gelebilir

    Warner Bros her ne kadar dünyanın en kayda değer şirketlerinden biri olsa da çok kez elindeki fikr-i mülkleri iyi değerlendirememesiyle eleştiriliyor. Warner Bros. Discovery’nin 2023 ikinci çeyrek kazanç raporunda açıklanan bilgiler, şirketin oyun stratejisinde önemli değişiklikler olacağına dair sinyaller veriyor.

    Warner Bros Discovery Discusses Potential Merger with Paramount Global

    Şirketin CEO’su David Zaslav ve küresel yayın ve oyunlar başkanı JB Perrette, oyunların şirket için stratejik önemini vurgulayan açıklamalar yaptı. Özellikle ücretsiz oynanabilen (free-to-play) oyunlara odaklanılacağı belirtilirken, bu hamlenin konsol oyunları pazarındaki dalgalanmaları dengelemek için atıldığı ifade edildi.

    Zaslav’ın açıklamalarında dikkat çeken bir diğer nokta ise, diğer şirketlerin Warner Bros.’un sahip olduğu markaları oyunlara uyarlama konusundaki ilgisi olarak göze çarptı. Bu durum, gelecekte Batman, Harry Potter veya Game of Thrones gibi popüler markaların farklı oyun stüdyolarının elinde yepyeni deneyimlere dönüşebileceğini de gözler önüne seriyor.

    Eğer Warner Bros bu konuda kayda değer bir hamle yapacaksa, Multiverse isimli oynaması ücretsiz dövüş oyuna yeni karakterler getirmesiyle ilk sinyali verecektir. Nitekim oyun, geçtiğimiz ay içerisinde yapıma Mr. Smith karakterini dahil etmişti.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN