Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelAkıllı Saat Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekiyor?

    Akıllı Saat Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekiyor?

    Akıllı saatler uzun süredir hayatımızda ve bu ürünler sayesinde hem sağlığımıza dikkat ediyoruz hem de uykumuza. Peki akıllı saat alırken nelere dikkat etmek lazım. Hangi ürün kime daha uygun bu konuda dikkat etmemiz gereken şeyler var mı diye soranlar için bir yazı hazırlamak istedik.

    Öncelikle bize sorarsanız gece saat takar mısınız takmaz mısınız buna karar vermenizi öneririz. Gece akıllı saat takmanın en önemli detayı ise uyju takibinizin yapılması. Son dönemde hem Apple, hem Samsung hem de Huawei tarafında oldukça detaylı takipler yapılabiliyor. Bununla birlikte ne kadar hareket ettğiniz ve spor konusunda hamgi noktada olduğunuz da bize sorarsanız oldukça önemli. Metalden kordonu olan, büyük akıllı saatler spor salonunda sizi biraz sıkabilir.

    Bununla birlikte dalma sporu vb havuz, deniz sporları yapıyorsanız da dalma özelliği çok ileri olan ürünleri de tercih edebilirsiniz. Şu anda 100 metreye kadar su geçirmezlik sunabilen ürünler var. Bunlar su sporları için en iyi çözüm olabilir.

    Akıllı Saat Alırken Hangi Kriterler Öbnemli

    Huawei tarafından sunulan tansiyon ölçen akıllı saat Huawei Watch D gibi ürünler ise hayat kurtarıcı olabiliyor. Bu tarz bir ürün ile gün içinde tansiyonunuzu yükseltmeden heyecanlanmadan rahatlıkla tansiyonunuzu ölçerek ilaç alma durumunuzu da buna göre organize edebilir doktorunuza bilgi verebilirsiniz. Huawei Watch 4 Pro gibi ürünlerde de tam bir check-up sistemi sizlere sunuluyor. Huawei Watch 4 Pro‘ya öksürerek ciğerlerinizi kontrol etme imkanına bile sahipsiniz. Gerçekten bunlara dikkat ederek ürün alırsanız uzun süreli kullanım ve çok daha hedef odaklı bir deneyim yaşarsınız.

    Apple Watch ise iPhone kullanıcıları için iyi bir alternatif olabilir. Apple Watch sadece iPhone’lar ile çalışabilir bu konuya dikkat edin ama iPhone sahibiyseniz Huawei Sağlık uygulaması kullanarak da Huawei ürünlerini iPhone’larda kullanabilirsiniz. Buna da dikkat etmelisiniz.

    Yaş gurubunuz biraz ileriyse ya da anne ve babalar için hatta dedeler, ananeler, babaneler için bir ürün tercih edecekseniz band tarzı ürünlere yönelebilirsiniz. Bunların uzun pil ömürleri yaşı ileri olan insanları daha az uğraştırarak iyi bir kullanıcı deneyimi sağlayabilir. Şunu da unutmamak gerek. En iyi, en muhteşem akıllı saat diye bir şey yok. Sizin zevkleriniz ve ihtiyaçlarınız bu ürünleri seçmedeki en önemli kriter oalcaktır.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN