Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımiPhone SE 4 ile ilgili ilk bilgiler geldi

    iPhone SE 4 ile ilgili ilk bilgiler geldi

    Weibo tabanlı sızıntı kaynağı Fixed Focus Digital cephesinden gelen bilgilere göre iPhone SE 4, Apple iPhone 16 serisiyle tamamen aynı arka plaka modeliyle gelecek. Sonbaharda tanıtılması beklenen iPhone 16 serisi sonrası, ilkbaharda da iPhone 4 SE’nin gelmesi bekleniyor.

    iPhone SE 4 tasarımı değişmiş olabilir!

    Bu son iddia, Apple’ın dördüncü nesil iPhone SE için modifiye edilmiş bir iPhone 14 kasasını kullanacağını öne süren önceki bir söylentiyi şüpheli hale getiriyor. Kasım 2023’te MacRumors, Apple’ın üretim sürecine yakın bir kaynaktan, iPhone SE 4’ün boyutlarının iPhone 14 ile hemen hemen aynı olduğunu söylemişti.

    Değişikliğin nedeni hala belirsiz olsa da, Apple’ın iPhone 14 modellerinin üretimi sona ererken, üretim noktasında ölçek ekonomisi elde etmek için daha uygun fiyatlı SE modeli için yeni arka kasa üretim sürecini benimsemiş olması mümkün.

    Ancak bu, dördüncü nesil iPhone SE’nin kamera sisteminde bir değişikliğe de işaret ediyor olabilir. Daha önce iPhone SE 4’ün, iPhone 14’ten farklı olarak, cihaz için özel bir arka plakaya sahip tek bir 48 megapiksel arka kamera içereceği söyleniyordu.

    Buna karşılık, iPhone 16 modelleri için Apple, iPhone 15 modellerinde bulunan çapraz lens düzeninden farklı olarak yeni bir dikey kamera lensi düzenlemesi planlıyor. Yeni yönlendirmenin, standart iPhone 16 modellerinin Vision Pro kulaklık için Uzamsal Video çekmesine olanak sağlaması bekleniyor.

    iPhone SE 4 için aynı arka plakanın benimsenmesi, aynı çift kamera kurulumuna sahip olacağını düşündürüyor, ancak Apple’ın planlarında bunu iddia eden herhangi bir söylenti henüz duyulmadı.

    Tüm bu söylentilerin hangisinin gerçek olduğunu öğrenmek için Apple’ın etkinliklerini beklememiz gerekecek.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN