Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımSamsung Galaxy Z Fold6 Ultra ve Slim dedikoduları artıyor

    Samsung Galaxy Z Fold6 Ultra ve Slim dedikoduları artıyor

    Samsung’un Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6’yı piyasaya sürmesinin üzerinden henüz bir hafta geçmesine rağmen, Güney Koreli teknoloji devi durmak bilmiyor gibi görünüyor. Teknoloji çevrelerinde yeniden gündeme gelen Galaxy Z Fold 6 Ultra veya Fold 6 Slim hakkındaki söylentiler, kullanıcıları şimdiden heyecanlandırdı.

    Samsung Galaxy Z Fold6 Ultra/Slim, 2024 bitmeden çıkabilir

    Yakın zamanda sızan bir bilgiye göre, yeni katlanabilir cihazın ne zaman piyasaya sürüleceği konusunda bilgiler elimize ulaştı. Buna göre, Samsung’un Galaxy Z Fold 6 Ultra veya Slim’i Ekim ayında piyasaya sürmeye hazırlandığı bildiriliyor.

    Samsung

    Ancak, cihazlara dair ilk lansman sadece Güney Kore ve Çin ile sınırlı olacak gibi görünüyor. Bununla birlikte, cihaz erken dönemde büyük ilgi görürse, Samsung’un Çin ve Güney Kore pazarı dışında da satışa sunmayı düşünebilir.

    Katlanabilir cihazın Güney Kore’de hangi isimle piyasaya sürüleceği henüz belli değil, ancak rapor, Çin’de Samsung W25 olarak adlandırılabileceğini ön görüyor. Bu gelen sızıntı oldukça mantıklı çünkü Güney Kore menşeli teknoloji devi, Asya pazarında katlanabilir telefonlarını ‘W’ harfiyle modellendiriyor.

    Samsung’un, özellikle Çin’deki rakipleriyle daha iyi rekabet edebilmek için Galaxy Z Fold 6’nın daha ince bir versiyonunu piyasaya sürmesi mantıklı görünüyor. Galaxy Z Fold 6 Ultra veya Slim, Samsung’un Çinli markalardan gelen şık yeni katlanabilir cihazlara, özellikle katlandığında 10 mm’nin altında olması beklenen Xiaomi Mix Fold 4 ve yakın zamanda piyasaya sürülen Honor Magic V3 için net bir cevap niteliği taşıyacak.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN