Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımSamsung, Z Flip6 ve Z Fold6 teslimatlarını drone ile gerçekleştirdi

    Samsung, Z Flip6 ve Z Fold6 teslimatlarını drone ile gerçekleştirdi

    Samsung, en yeni katlanabilir akıllı telefonları Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6’yı Güney Kore’de drone ile teslim eden ilk şirket oldu. Bu yenilikçi teslimat hizmeti, şimdilik oldukça kısıtlı bölgeler için sunuluyor ancak Samsung, teslimat taleplerinin arttığı ve gemi teslimatlarının yavaşlayabileceği zamanlarda bu tip yöntemleri kullanacağını açıkladı.

    Samsung Z Flip6 ve Z Fold6 resmen uçtu!

    Drone ile teslimat hizmeti, 19 Temmuz’da başlayacak ve ilk etapta Jeju Adası çevresi ile Yeosu ve Tongyeong kıyı şehirlerini kapsayacak. Samsung, bu yeni hizmetin tanıtımı için droneların çalışma anını gösteren 2 dakikalık bir video da paylaştı.

    Şirket, drone hizmetinin ürün teslimat sürelerini önemli ölçüde kısaltmasını bekliyor. Özellikle gemi operasyonları ve lojistik süreçlerinin aksadığı durumlarda, Galaxy Z Flip6 ve Z Fold6 teslimat sürelerinin yedi günden sadece bir güne inmesi öngörülüyor.

    Samsung’un açıklamasına göre, drone teslimat hizmeti yapay zeka unsurları da içeriyor. Şirket, “Yapay zeka çağına öncülük eden bir şirket olarak, tüketici kolaylığını ve haklarını iyileştirmek için yeni teknolojiler ve hizmetler geliştirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

    Galaxy Z Fold 6 ve Z Flip 6 için ön siparişler şu anda açık durumda. Çoğu kullanıcı telefonunu drone ile teslim alamayacak olsa da, gelecekte bu hizmetin yaygınlaşması ve şirket için gerçekten kayda değer bir PR yöntemi olabileceği düşünülüyor. Z Fold6 ve Z Flip 6 için ön sipariş dönemi 24 Temmuz’da sona erecek.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN