Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Fotoğraf/KameraSony’den içerik oluşturucular için kamera kiti

    Sony’den içerik oluşturucular için kamera kiti

    Sony, ZV serisinin en yeni modeli APS-C fotoğraf makinesine ve en çok satan aynasız fotoğraf makinesine fotoğraf tutkunları tarafından talep edilen özellikleri ve beklenen güncellemeleri getiriyor.

    Sony, en çok satan aynasız ZV-E10 modelinin ikinci nesil versiyonu ZV-E10 II’yi piyasaya sürüyori. ZV video kamera serisinin temel parçalarından biri olan orijinal ZV-E10, her seviyeden içerik oluşturucu için kolay, kompakt ve çok yönlü tasarım sunarken yeni ZV-E10 II, kullanıcıların orijinal üründe sevdiği Yaratıcı Görünümler, Ürün Vitrini Ayarı, Arka Planı Odaktan Çıkarma ve çeşitli açılara sahip çevirmeli ekran gibi tüm özellikleri koruyor ve kullanım kolaylığını artırmak için tüm bu özellikleri geliştiriyor.

    ZV-E10 II’nin dahili donanımı, yükseltilmiş 26 megapiksel (MP) (yaklaşık etkili değer) Exmor R™ CMOS sensör ve Sony’nin en yeni BIONZ XR™ görüntü işleme motoru ile önceki modele göre gelişmiş bir versiyon sunuyor. Aynı zamanda diğer güncellemeler arasında geliştirilmiş otomatik odaklama ve video çekimi özellikleri de yer alıyor: Sinematik Vlog Ayarıii, yeni dikey formatlı kullanıcı arayüzü (UI), daha fazla dayanıklılık için yükseltilmiş büyük kapasiteli Sony Z pil, kolay canlı akış ve veri aktarımı için geliştirilmiş bir bağlantı sağlıyor. Kompakt ve hafif yapısıyla bu ürün, yaklaşık 377 gramiii ağırlığıyla bir kullanıcının eline kolaylıkla sığabiliyor.

    Ayrıca, tek başına veya ZV-E10 II’nin lens kitinin bir parçası olarak temin edilebilen APS-C power zoom lens E PZ 16-50MM F3.5-5.6 OSS II da aynı zamanda fotoğraf tutkunlarıyla buluşuyor. Geliştirilmiş kit lens hafif olup birinci nesil ile karşılaştırıldığında daha iyi otomatik odaklama (AF) ve video performansı sunuyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN