Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelSamsung Galaxy AI birbirinden keyifli yeniliklerle geliyor!

    Samsung Galaxy AI birbirinden keyifli yeniliklerle geliyor!

    Samsung, yeni dönemde firmanın gözbebeği olması beklenen Samsung Galaxy AI özellikleri ile ilgili en yeni bilgileri Galaxy Unpacked etkinliğinde teknoloji dünyasıyla paylaştı. Samsung Galaxy AI sayesinde, ekosistem içindeki kulaklık, akıllı telefon, tablet ve giyilebilir teknolojiler de dahil olmak üzere tüm ürünlerin daha stabil ve entegre bir biçimde çalışabilmesini sağlayacak. Peki başka hangi özellikler var?

    Samsung Galaxy AI hangi yeniliklerle geliyor?

    Samsung, Galaxy Unpacked etkinliğinde birçok akıllı cihazını ve yeni nesil katlanabilir telefonlarının yanı sıra, bu ekosistemin tam merkezinde yer alacak Galaxy AI ile ilgili yenilikleri de duyurdu. Yeni dönemde hemen hemen tüm akıllı Samsung ürünlerinde yer alacak olan yapay zeka modeli, 2024 yılı bitmeden tam 200 milyon Samsung cihaz için kullanılabilir durumda olacak.

    Samsung tarafından yapılan açıklamada, yeni nesil Samsung Galaxy AI’ın herhangi bir internet bağlantısı olmadan, tam 16 dili çevrimdışı olarak konuşabileceği açıklandı. Bununla birlikte, yine yıl bitmeden yeni dil seçeneklerinin de ekleneceği söylendi. Buna karşın Türkçe dil desteği ile ilgili henüz herhangi bir bilgi bulunmuyor.

    Daha önce gelen sızıntılarda olduğu gibi, Galaxy AI ile birlikte WhatsApp ve benzeri üçüncü parti sohbet uygulamalarındaki sesli görüşmeleriniz, anlık olarak istediğiniz dile çevrilebilecek. Bu sayede dil bariyeri ortadan kaldırılacak ve anlık çeviriler çok daha hızlı hale gelecek.

    yeni-nesil-ozellikleri-ile-galaxy-ai-resmen-tanitildi-iste-yenilikler-2

    Samsung tarafından önem verilen bir başka konu da Galaxy AI’ın akıllı saatlerle olan etkileşimi oldu: Galaxy AI ile güçlendirilmiş yeni akıllı saatler, kişiselleştirilmiş içgörüler ve özel sağlık deneyimleri sunarak kullanıcılarrın daha kapsamlı bir şekilde algılanmasına ve genel sağlık durumuna bütünsel bir yaklaşımla bakılmasına izin verecek.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN