Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    MobilandroidGalaxy S25+, 2025 yılında piyasada olacak

    Galaxy S25+, 2025 yılında piyasada olacak

    Geçtiğimiz günlerde, Galaxy S25 ve S25 Ultra’nın, yeni jenerasyon S25 serisinin tamamı olacağı ve Samsung’un Plus modelini Samsung Galaxy 25+ ile rafa kaldıracağı konuşuluyordu. Buna karşın son gelen bilgiler, Galaxy S25 Plus’ın iptal edilmediğini ve 2025 yılında diğer S25 modelleriyle birlikte piyasaya çıkacağını gösteriyor.

    Galaxy S25+, 2025’te bizlerle…

    Geçen yıl Temmuz ayında, tüm Galaxy S24 serisi modelleri GSMA veritabanına eklenmişti. Bu yıl Galaxy S25 serisi için de benzer bir durum bekleniyordu. Ancak geçtiğimiz aylarda, sadece Galaxy S25 ve Galaxy S25 Ultra modelleri GSMA veritabanında karşımıza çıkınca, Galaxy S25+’ın tanıtılmayacağı ve iptal edildiğine dair izlenimler oluşmuştu.

    samsung-galaxy-s25-yapay-zeka-gemini-nano-2-kapak ultra tasarımı

    GSMA veritabanınına eklenmeyen hiçbir akıllı telefonun piyasaya sürülemeyeceği ve her akıllı telefona ait bir IMEI numarası olması gerekliliği düşünülünce, cihazın yeni nesil S25 serisi arasında yer almayacağı düşünceleri sıklaşmıştı.

    Buna karşın daha önce GSMA veritabanına eklenmemiş olan Galaxy S25+, SM-S936U model numarasıyla veritabanına eklenmiş oldu. U harfinin ABD bölgesini temsil ettiği düşünülürse, Samsung’un Plus modellerini yeni dönemde de kullanıcılara sunacağı resmen kesinleşmiş oldu.

    Daha önce Galaxy S25 ailesinin oyun performansına dair sızıntılar gelmiş ve serinin oyun performansı konusunda kayda değer bir gelişim göstereceği belli olmuştu. Gelen benchmark değerlerine göre, Genshin Impact’in saniyede 120 Hz ekran tazeleme hızıyla çalıştırılabildiği belirtilmişti.

    Samsung’un geçtiğimiz günlerde Galaxy Fold ve Galaxy Flip serisini duyurması sonrası, yeni dönemde S25 serisiyle de akıllı telefon tutkunlarının ilgisini çekmesi bekleniyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN