Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürSamsung 2024 serisi Odyssey OLED, Akıllı Monitör ve ViewFinity serilerini tanıttı

    Samsung 2024 serisi Odyssey OLED, Akıllı Monitör ve ViewFinity serilerini tanıttı

    Samsung’un M8 Akıllı Monitör ve Odyssey OLED G8, yapay zeka destekli akıllı özelliklerle gelişmiş eğlence deneyimleri sunarken yeni ViewFinity modelleri iş yerinde çalışma verimliliğini destekliyor. 2024 Odyssey OLED serisinde bulunan yeni ve tescilli teknoloji, OLED ekranlardaki ekran yanması sorununun önüne geçiyor. Tüm seriler yenilenen teknolojileri ve gelişmiş bağlantı özellikleriyle farklı üretkenlik ve oyun deneyimlerinin önünü açıyor. 

    Samsung Electronics 2024 Odyssey OLED oyun monitörü, Akıllı Monitör ve ViewFinity monitör serilerinin global lansmanını gerçekleştirdi. Yeni ve güncellenmiş monitörler, her senaryoya özgü deneyimler sunan, kullanıcıların beklediği özelliklerin yanı sıra şaşırtıcı yeniliklerle donatıldı. Odyssey serisindeki OLED G8, OLED deneyimi ile yeni yapay zeka özellikleri sunuyor. Önceki serilere göre daha gelişmiş eğlence özellikleriyle donatılan Akıllı Monitör serisinde yer alan yapay zeka destekli M8 modeli, izleme keyfini ileriye taşırken ViewFinity serisi, gelişmiş bağlanabilirlik özelliklerine sahip bir iş ekranına dönüşüyor.

    Samsung Electronics Görsel Ekran İş Biriminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hoon Chung, lansmanla ilgili olarak, “En yeni monitör serilerimiz, dünya çapındaki kullanıcılara zengin seçenekler sunuyor ve her kullanım senaryosunda önceki modellere göre daha iyi deneyimler yaşatıyor. Samsung, çığır açan yapay zeka destekli Odyssey OLED oyun monitörleri, Akıllı Monitörler ve çoklu cihaz deneyimleri sunan ViewFinity serileriyle, monitör pazarını yeniden tanımlama ve her kullanıcıya en yeni teknolojileri sunma konusundaki kararlılığını sürdürüyor” dedi.

    Odyssey OLED Serisinin ekran yanmasını önleyen teknolojisiyle görüntü kalitesiyle öne çıkıyor

    Tanıtılan 2024 Samsung Odyssey OLED modellerinden yeni Odyssey OLED G8 (G80SD modeli) ve Odyssey OLED G6 (G60SD modeli), yeni nesil OLED performansını ileri taşıyor. Samsung’un ilk düz ekran 32” OLED oyun monitörü olarak öne çıkan Odyssey OLED G8, 4K UHD (3840 x 2160) çözünürlüğe, 16:9 en boy oranına, ultra akıcı ve hızlı tepki veren oyun deneyimi için 240Hz yenileme hızına ve 0,03 ms griden griye (GtG) tepki süresine sahip. 27” QHD (2560 x 1440) çözünürlüklü Odyssey OLED G6 ise 16:9 en boy oranını destekliyor. Monitörün 360Hz yenileme hızı ve 0,03 ms GtG tepki süresi, oyuncuların hızlı ve hareketli oyunları rahatça oynamasına imkan tanıyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN