Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımASUS, yeni monitör serilerini Computex 2024’te tanıttı

    ASUS, yeni monitör serilerini Computex 2024’te tanıttı

    ASUS, Computex 2024 fuarında çığır açan ekran serisini duyurdu.

    Yeni monitörler arasında çarpıcı ProArt Display 5K ve 8K profesyonel serisi, esnek ZenScreen ekranlar ve zindelik odaklı ASUS VU ekranlar yer alıyor. Bu son teknoloji ekranlar, profesyonel içerik oluşturma, hibrit çalışma, eğlence ve zindelik için tasarlandı. Yeni modeller, yapay zeka destekli bilgi işlemin heyecan verici yeni çağında rakipsiz netlik sağlamaya hazır.

    Yeni ASUS ProArt Display 5K PA27JCV, benzersiz netlik ve renk doğruluğu için çarpıcı 5120 x 2880 çözünürlük ve 218 yüksek PPI ekrana sahip 27 inç 5K yüksek PPI’lı bir profesyonel monitör. %99 DCI-P3 ve %100 sRGB geniş renk gamı ile gerçeğe yakın renk üretimi sağlıyor. Kağıt benzeri bir ekran efekti için de modelde parlama önleyici ve düşük yansımalı (AGLR) kaplama içeren ASUS LuxPixel teknolojisi kullanılıyor. Bu özel formül, görüntüyü yumuşatabilen geleneksel mat kaplamanın aksine, yaratıcılık gerektiren uzun çalışmalar için olağanüstü piksel renk doğruluğu ve keskin ayrıntılar sağlıyor. Calman Verified sertifikasına sahip olan ve fabrikada kalibre edilerek Delta E < 2 renk doğruluğuna ulaşan model hassas renk sınıflandırma imkanı veriyor.

    Dünyanın ilk 8K mini-LED profesyonel monitörü olan ASUS ProArt Display 8K PA32KCXyeni bir standart belirliyor. Bu 32 inçlik harika monitör 8K çözünürlüğe (7680 x 4320) ve eşsiz renk doğruluğu için birin altında Delta E değerine sahip. Renklerin inanılmaz derecede zengin ve doygun olduğu model, sinema sınıfı DCI-P3 gamının %97’sini kapsıyor. 1200 nit maksimum parlaklık ve 1000 nit sürekli parlaklık ile çarpıcı görseller elde ediliyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN