Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürSamsung’un 2024 TV’leri büyük ekran keyfine yeni bir boyut kazandırıyor

    Samsung’un 2024 TV’leri büyük ekran keyfine yeni bir boyut kazandırıyor

    Samsung’un en yeni Neo QLED 8K, 4K, OLED TV modelleri; gelişmiş işlemcisi, kişiselleştirilmiş ekosistem bağlantı özellikleri, etkileyici ses ve görüntü kalitesi vadeden AI özellikleriyle evde eğlence deneyimine yeni bir boyut kazandırıyor.

    Samsung Electronics, geçtiğimiz günlerde güçlü ve yapay zeka odaklı çözümlerin yanında evde eğlence deneyimini üst seviyelere taşıyan 2024 model AI TV’lerini tanıttı. 2024 TV Serisi, sunduğu sürükleyici görsel ve işitsel ekran deneyiminin yanında, yapay zeka tabanlı otomatik görüntü ve ses iyileştirme özellikleri ve SmartThings’in gelişmiş bağlantı özellikleriyle kullanıcıların evde yaşam deneyimine değer katıyor.

    2024 AI TV Serisinde öne çıkan, gelişmiş NQ8 3. Nesil AI İşlemci ile donatılan Neo QLED 8K, AI TV teknolojilerinde önemli bir sıçramayı temsil ediyor ve AI destekli ses ve görüntü iyileştirme özellikleriyle her sahneyi görsel bir şölene dönüştürüyor. AI 8K Yükseltme Pro özelliğiyle, kullanıcılar en sevdikleri dizi ve filmleri, 8K kalitesine dönüştürülmüş haliyle, geleneksel 4K TV’lere kıyasla daha detaylı görüntülerle izleyebiliyor.

    AI Hareket Geliştirici Pro, hızlı aksiyon sahnelerini akıcı ve net hale getirerek maç keyfini gerçekçi ve sürükleyici hale getiriyor. Aktif Ses Yükseltici Pro özelliği, diyalogları arka plan gürültüsünden ayıklayarak kelimelerinnet duyulmasını sağlıyor. Nesne Takipli Ses Pro ise sesi ekrandaki aksiyonla senkronize ederek ses deneyimini zenginleştiriyor, dinamik ve ilgi çekici bir izleme deneyimi yaratıyor.

    Bir başka ses teknolojisi olan Uyarlanabilir Ses Pro, gerçekten zengin ve gerçekçi sesler sunmak için sesleri içeriğe ve odanın akustiğine göre akıllıca ayarlayarak ses deneyimini iyileştiriyor. Neo QLED 8K serisi, QN900D ve QN800D olmak üzere iki modelde, 65, 75 ve 85 inç boyutlarında satışa sunuluyor. Serideki TV’ler, premium büyük ekran kategorisinde yeni standartlar belirleyen bir görüntüleme deneyimi vadediyor. Tüm bu AI özellikleri, büyük ekran TV deneyiminde ve sürükleyicilikte adeta yeni standartları belirliyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN