Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiBrandefense, Sabancı Ventures’ın liderliğini yaptığı turda 2,75 milyon dolar yatırım aldı

    Brandefense, Sabancı Ventures’ın liderliğini yaptığı turda 2,75 milyon dolar yatırım aldı

    Finans, bilişim, havacılık, sigorta ve e-ticaret başta olmak üzere, sektörünün önde gelen lider markalarına siber güvenlik çözümleri sunan Brandefense, yatırım turunu tamamladı. Şirket, Sabancı Ventures’ın lider olduğu tur sonucunda 2,75 milyon dolarlık yatırım aldı.

     

    Siber güvenlik alanında öncü çözümler üreten Brandefense, başarılı bir yatırım turuyla özellikle yurt dışı büyüme hedeflerine yönelik güçlü bir adım daha attı. Geçtiğimiz sene şubat ayında 600 bin dolar yatırım aldığını duyuran Brandefense bu ilk yatırımıyla birlikte Amerika’da da şirketleşerek dünyaya açılmıştı. Bugün Seri A Öncesi turda 2,75 milyon dolar yatırım aldı. Alınan yeni yatırım ile birlikte dünyanın birçok bölgesine hızlı açılım planlanıyor.

     

    Sabancı Ventures’ın liderliğinde gerçekleşen yatırım turununun katılımcıları arasında Vestel Ventures ortaklığıyla yönetilen Tacirler Portföy Gelecek Etki Fonu, Teknoloji Yatırım A.Ş. (TTGV), Ak Portföy, TechOne VC ve Finberg yer aldı. Son yatırımın ardından Brandefense’in bugüne kadar aldığı yatırımın miktarı 3,4 milyon dolar seviyesine ulaştı.

     

    Brandefense, dijital ortamı sürekli tarayarak marka itibarının korunması için hassas bilgileri, ağları, web sitelerini ve sosyal medya hesaplarını koruma odaklı çözümler sunuyor. Dijital risk koruma servisleri (DRPS), harici saldırı yüzeyi yönetimi (EASM), tedarik zinciri güvenliği ve tehdit istihbaratı (TI) gibi çözümleriyle, kurum ve kuruluşlara yönelik potansiyel riskleri en aza indirmeyi hedefliyor.

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN