Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknoloji3200 dolarlık Sony Walkman!

    3200 dolarlık Sony Walkman!

    dsc04666-800-1

    Geride kalan teknoloji etkinliği IFA 2016’da belki de en çok konuşulan yeni cihazlardan biri ‘aslında kökeni çok eskilere dayanan’ altın kaplama Sony Walkman oldu. 3200 dolara kadar uzanan oldukça çarpıcı fiyat etiketleri üzerinden satılacağı kaydedilen bu NW-WM1Z kodlu müzik aygıtının başlangıç fiyatı 1200 dolar olacak.

    Peki kulaklıklarıyla birlikte son dönemin en lüks Walkman modeli neden bu kadar pahalı? Hangi yönleri ile dikkat çekiyor?
    dsc04662-800-1

    Kasa tasarımıyla geçen yıl üretilen modeli anımsatan yeni Walkman, canlı bir ekrana da sahip. Tasarımı açısından öne çıkan konu ise biraz uzun olması ve bu yüzden derin bir cebe ihtiyaç duyacağına şüphe yok.

    70mm sürücülere sahip dev kulaklıklar ve özel bir anfi de (aşağıda) ayrıca satın alınabiliyor. Fiyatlar ise şaşırtmaya devam edecek gibi; söz konusu anfi 2100 dolar ve kulaklıklar 2200 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Dolarlar havada uçuşuyor gibi…
    dsc04660-800-1

    MP3 dahil olmak üzere yüksek çözünürlüklü ses dosyalarını destekleyen Sony Walkman NW-WM1Z modelinde diğer teknik detaylar ise henüz açıklanmış değil. Üst seviye müzik deneyimi vaat eden cihaz, audiophile’ler için ideal. Elbette koleksiyonerler ve para harcama konusunda yeni olanaklara açık diğer herkes için de…

    Gelişmeleri aktarmayı sürdüreceğiz. Takipte kalınız.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN