Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Genel2024 Yılında Hangi Telefonlarla Tanışacağız? Yeni Neler Var?

    2024 Yılında Hangi Telefonlarla Tanışacağız? Yeni Neler Var?

    2023 Yılının bitmesi ve 2024 yılının gelmesi ile birlikte teknoloji pazarında inanılmaz bir hareketlilik ortaya yaşanmaya başladı. Ocak ayının daha ilk haftasında OPPO, yeni nesil amiral gemisi Find X7 ve Find X7 Ultra modelleri ile karşımıza çıktı. Her iki telefon da oldukça ses getirmeyi başardı. Peki 2024 Yılında Tanıtılacak Telefonlar hangileri? İşte bu sorunun cevabı sizler için hazırladığımız videoda saklı.

    OPPO Find X7 serisinden sonra aradan 10 gün geçtikten sonra bu sefer de Samsung bombayı patlattı ve Galaxy S24 serisini resmen tanıttı. Açıkçası yeni nesil Galaxy S24 ailesine baktığımızda özellikle yapay zeka destekli algoritmaları ile büyük bir inovasyonu da ortaya koyuyordu. Peki önümüzdeki günlerde başka hangi telefonlar ile tanışacağız? Yeni teknolojiler neler olacak? İşte bu tüm bu sorulara sizler için cevap olmaya çalıştık.

    2024 Yılında Tanıtılacak Telefonlar Hangileri?

    2024 Yılı bize sorarsanız üreticilerin telefonlara yapay zeka desteğini daha fazla eklemeleri ile devam edecek gibi görünüyor. Bu yapay zeka sistemleri ise mevcut yapay zeka uygulamaları ile eşleşebilirse işte asıl fark o zaman ortaya çıkacaktır. Yani cep telefonlarında Midjourney, OpenAI ya da Bard gibi yapay zekalar entegre edilebilirse asıl gelişim inanın o noktada gerçekleşecek diye düşünüyoruz. Zira üreticilerin kendi geliştridikleri yapay zekaların çok büyük bir gelişime ve öğrenmeye ihtiyacı var. MediaMarkt mağazalarından bahsettiğimiz telefonları satın alabileceksiniz. Özellikle Galaxy S24 serisi ile ilgili de harika kampanyalar var. Bunun da altnı çizelim ve sizler için hazırladığımız inceleme videosuna hemen geçiş yapalım…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN