Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital Kültür2024 Philips Ambilight TV serisinde öne çıkanlar

    2024 Philips Ambilight TV serisinde öne çıkanlar

    Serinin öne çıkan özellikleri arasında; Ambilight Plus, yeni P5 AI Dual Engine işlemci, 8. Nesil P5 AI, META Teknolojisi 2.0 ve Bowers & Wilkins Ses Sistemi bulunuyor.

    2024 Ambilight TV serisinin amiral gemisi olan OLED+959; META Teknolojisi 2.0, yeni Ambilight Plus sistemi ve entegre Bowers & Wilkins TV 5.1.2 ses sistemiyle birleştirilmiş P5 AI işlemcinin yeni, güçlü çift çipli versiyonu sayesinde pazardaki premium TV liderliğini korumaya devam ediyor.  Ambilight Plus sistemi, televizyonun arkasına monte edilen renkli LED’lere birden fazla lens ekleyerek ‘’Yeni Nesil’’ versiyonun gelişmişliğini temel alıyor. Ambilight Plus; daha dinamik, geniş ve yüksek çözünürlüklü bir genel halo etkisi oluşturuyor ve sürükleyici etkiye iki boyutlu bir etki ekleyerek farklı derinliklerde dört adet halo etkisi yansıtıyor.

    OLED+959’in çarpıcı görüntü kalitesi; 8. Nesil P5 AI Dual Engine işlemcinin ek gücü, META 2.0 OLED panel ve META Multi Booster algoritmasında yapılan iyileştirmeleri vurguluyor. Güçlü 8. Nesil P5 AI Dual Engine işlemci; yeni Ambient Intelligence V3, AI Machine Learn Sharpness V2 sistemi ve Smart Bit Enhancement algoritmasını (V3) içeriyor. Ambient Intelligence V3, HDR performansını parlamaya karşı koruyor ve karanlık ortamlarda bile ışık düzeyini optimize ediyor. AI Machine Sharpness V2; daha ayrıntılı ve gerçekçi bir görüntü oluşturmak amacıyla yeni algoritmaları ve yeni çift çipli P5 AI’nin ek gücünü kullanırken, yeni Smart Bit Enhancement V3 algoritması 8 bit videoyu 14 bit’e yakın hassasiyete genişletiyor.

    META 2.0 OLED paneli, LA Lenslerin açılarını ve eğriliğini optimize eden yeni 3D MLA lens analiz ekipmanı sayesinde gelişmiş ışık verimliliğini artıran Micro Lens Array Plus teknolojisine sahip. Yeni META Multi Booster algoritmasının da sisteme dahil edilmesi, OLED teknolojisinin 3000 Nit’e ulaşmasını sağlıyor – OLED teknolojisi için en yüksek seviye

    OLED+959, 5.1.2 Bowers & Wilkins entegre ses sistemi sayesinde üst düzey bir ses kalitesi sunuyor.

    Yeni Oyun çubuğuna MEMC özelliği ve Dolby Vision Gaming ve 144 KHz VRR’nin eklenmesiyle oyun deneyimi de geliştirildi.

    Yeni oyun çubuğu, oyuncuların oyun deneyimini hızlı bir şekilde özelleştirmesine, geliştirmesine ve izlemesine olanak sağlamak için özel olarak tasarlandı. FPS’den sinematik RPG’ye kadar, oyuncular ilgili oyun profilini seçebiliyor ve birkaç tuşla görüntü, ses ve Ambilight ayarlarının tümünü kontrol ediyor.

    Oyunseverler; sürükleyici, odaklı ve eğlenceli bir oyun deneyimi için farklı görüntü geliştirmelerini de etkinleştirebiliyor. HDMI ses/video durumu bilgileri, oyun kurulumunun performansını izlemek için ayrı bir FPS göstergesi sunar.

    MEMC, oyuncuların titremesiz ve minimum gecikmeyle (200 ms’den 40 ms’ye düşürülmüş) hareketin keyfini çıkarmaları için P5 AI hareket işleme setindeki Smooth seçeneğini etkinleştirmesine olanak tanıyor…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN