Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknoloji2023 Yılında En Çok Satan Telefonlar!

    2023 Yılında En Çok Satan Telefonlar!

    Görünen o ki insanlar daha çok iki markaya yoğunluk vermiş; Apple ve Samsung. Bu iki marka zaten ülkemizdeki pazar payı en çok olan iki marka. Apple tarafında yeni nesil iPhone almak yerine, önceki nesiller daha çok tercih edilmiş gibi gözüküyor. Listenin başında iPhone 13 ve iPhone 14 modelleri geliyor. Bu iki model birbirlerine çok benzeyen iki model olsa da tercih yapma konusunda insanlar ikiye ayrılmış durumda.

    Apple, iPhone 14 ve iPhone 14 Plus'ı tanıttı - Apple (TR)

    Samsung tarafında ise tercih yapılırken segmentasyon çok belirli bir şekilde ayrılmış. En uygun fiyatlı giriş segment Samsung modellerinden birisi olan Galaxy A14, markanın en çok satan telefonlarından. Orta segmentte ise tüketiciler, en çok Galaxy A54 5G modelini tercih etmişler. Arka ve ön taraftaki kameraları, cam yapısı, uzun güncelleme ömrü ile dikkat çeken telefon birçok kişi için uzun süre kullanılabilecek bir ürün.

    Samsung Galaxy S23 Ultra'nın kamerası onuncu sırada kaldı... - CHIP Online

    Listenin son ürününde ise Samsung Galaxy S23 Ultra yer alıyor. Bir amiral gemisinden daha fazlasını sunan telefonda Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy işlemcisi, SPen kalemi ile üretkenlik, 200MP ana kamerası, 3x ve 10x optik zoom yapabilen yardımcı kameraları, şahane 6.8 inç ekranı gibi özellikleriyle kullanıcısı için ekstra özellikler sunan bir telefon.

    Peki sizin MediaMarkt’ta en çok satan telefonlar arasından favoriniz hangisi? Siz bu telefonlardan birisini kullanıyor musunuz, tecrübeleriniz neler? Kendi görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşmayı unutmayın. İyi seyirler.

    Ürünlere buradaki linkten göz atabilirsiniz: https://hwp.to/MediaMarkt

    #MediaMarkt #Apple #Samsung

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN