Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Genel2022 Yılının En İyi Tabletleri

    2022 Yılının En İyi Tabletleri


    Bakmakta fayda var: HONOR X40i modeli duyuruldu – MediaTrend


    Apple iPad Serisi

    tablet

    Tablet denildiği zaman akla gelen ilk marka Apple oluyor. Geçmişten günümüze gelene kadar tablet konusunda hep öncü olan Apple, her ihtiyaca göre tablet modelini tüketicilerine sunuyor. Bunlardan bazıları ise standart düz versiyon olan iPad serisi, son dönemlerde akıllı telefonlarında Mini modellerini kullandıktan sonra güçlü işlemcisi ve küçük kasası ile birlikte iPad Mini modelleri, öğrencilere yönelik güçlü, daha hafif ve uygun fiyatlı olan Air serisi, profesyonellere göre geliştirilen ve en yeni teknolojileri içerisinde barındıran iPad Pro serisi. Bu bütün seriler, ihtiyaca yönelik olduğu içim hangi modeli alırsanız alın kullanıcısını memnun edecektir. Ayrıca Apple ekosistemi içerisinde kendisine özel iPadOS yazılımıyla da hem uzun süre kullanım sağlıyor hem de gün içerisindeki kullanımlarınıza göre birçok farklı özellik sunuyor. Apple tarafında alabileceğiniz en iyi tables ise M1 işlemcili iPad Pro 12.9 modeli. Apple kendi geliştirdiği ve ilk önce dizüstü bilgisayarlarında kullandığı işlemcisini iPad Pro’ya getirerek büyük bir atılım gerçekleştirdi. Bu sayede artık tabletler de bilgisayarlar kadar güçlü, hatta kimi zaman bilgisayarlardan daha efektif hale geldi. 12.9 inçlik ekranı ise Mini LED’lerden oluşan bir OLED ekran. Bu sayede yüksek parlaklık seviyelerine çıkabilirken net görüntüler sunabiliyor. Ek olarak derin siyahla birlikte kontrast seviyesi yüksek renklerde sağlayabiliyor. Eğer siz de Apple tabletlere göz atmak isterseniz buradaki linke bakabilirsiniz.

    Samsung Galaxy Tab Serisi

    tablet

    Apple’dan sonra tablet konusunda büyük gelişmeler yapan diğer marka ise Samsung. Apple’a göre çok daha fazla tablet modeline sahip olan marka, en son çıkarmış olduğu Tab S8 serisi ile sınırları zorlamayı başarıyor. Özellikle bu serinin en büyük üyesi Tab S8 Ultra sunduğu özellikler ile herkesin beğenisini topluyor. Kimi laptoplardan daha büyük olan devasa 14 inçlik Super AMOLED ekranı, bakmaya doyulmayan bir görsel deneyim sunuyor. İçerisinde mobil taraftaki en güçlü amiral gemisi işlemcilerden Snapdragon 8 Gen 1 bulunurken yaptığınız çalışmalarda ya da oynadığınız oyunlarda en ufak bir sorunla karşılamanız çok düşük bir ihtimale dönüşüyor. Bununla beraber sadece tablet modu olarak değil DeX modu sayesinde tam bir taşınabilir bilgisayar formuna kavuşuyor. Yazılım tarafında Samsug’un böyle bir özellik sunması yeni bir dizüstü bilgisayar alacakları aklını çelmiş gibi duruyor.  11200 mAh büyüklüğündeki batarya ise sizlere çalışma veya oyun esnasında uzun süreler kullanım ömrü sunuyor. Eğer sizde Samsung’un tabletlerine göz atmak ve satın almak isterseniz buradaki linke bakabilirsiniz.

    HUAWEI MatePad Serisi

    tablet

    Aynı Samsung ve Apple’da olduğu gibi geniş bir tablet ürün yelpazesi olan HUAWEI, uygun fiyatlı modelleriyle dikkat çekiyor. Çocuklara özel tablet modellerin de geliştiren marka, profesyonellere özel olarak geliştirdiği MatePad Pro 12.6 modeliyle pazarda bulunuyor. İnce çerçeveleri sayesinde %90 ekran gövde oranı bulunan MatePad Pro, 2K çözünürlüğünde ekranı ile izleme deneyiminizi oldukça keyifli hale getiriyor. Ekranın OLED olması ile yüksek kontrast değerlerini sağlayabiliyor. HUAWEI, kendi geliştirdiği işlemcisi Kirin 9000E’den gücü alan tablet üst düzey performans sunuyor. HarmonyOS 2 yazılımına sahip olan MatePad Pro cihazlar arası etkileşimde (telefon, saat, kulaklık ve bilgisayar) sorunsuz bir deneyim sağlıyor. Bu sayede fotoğraflar, belgeler ve diğer dosyaları kolay ve hızlı bir şekilde aktarım yapabiliyor. Eğer sizde HUAWEI tabletlere göz atmak ve satın almak isterseniz buradaki linke bakabilirsiniz.

     

    Peki siz 2022 yılı içerisinde bir tablet alacak olsanız hangi marka ve modeli tercih ederdiniz? Yorumlar kısmında kendi görüşlerinizi paylaşmayı unutmayın.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN