Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital Kültür2022 Serisi LG TV’ler ile tanışın

    2022 Serisi LG TV’ler ile tanışın

    2022 Model LG TV’ler ideal görüntü kalitesi, daha fazla ekran boyutu ve akıllı yaşam tarzına yönelik hizmetler sunuyor.

    LG, 2022 model OLED TV’lerinin başı çektiği, şimdiye kadarki en gelişmiş TV serisini tanıttı. LG’nin en yeni modellerinin, güçlü görüntüleme teknolojileri ve daha da akıllı özellikler ve hizmetler sunan gelişmiş bir webOS işletim sistemi ile görüntüleme ve kullanıcı deneyimini yeni bir seviyeye taşıma iddiasında.

    Dokuz yıldır küresel premium TV pazarının lideri ve art arda sekiz yıldır CES İnovasyon Ödülü sahibi olan LG OLED TV, premium TV segmentini dünya çapında milyonlarca tüketicinin ilk tercihi olacak şekilde yeniden şekillendirdi.1 OLED TV’ler, kusursuz siyahlar, inanılmaz derecede doğal renkler ve sonsuz kontrast sağlamak için kendinden aydınlatmalı OLED pikselleri kullanıyor.

    LG’nin gelişmiş OLED paneline sahip yeni G2 serisi modelleri kendine ait klasmanda yer alıyor. OLED’in evriminde bir sonraki seviye olan, hem G2 hem de belirli C2 serisinde bulunan OLED evo teknolojisi, benzersiz netlik ve ayrıntı ile ultra gerçekçi görüntüler ve yüksek parlaklık sunuyor.

    LG’nin 2022 G2 serisi, yeni 83 inç modelini ve halihazırda ürün grubunda bulunan 55, 65 ve 77 inç TV’leri tamamlayan dünyanın ilk 97 inç OLED modelini içeriyor. LG G2 serisi, duvarla birebir Galeri Tasarımı ile zarif bir dizayn sunuyor. LG’nin C2 serisi, 48, 55, 65, 77, 83 inç’e ek olarak konsol ve PC oyunları için ideal olan dünyanın ilk 42 inç OLED TV’si olmak üzere, 2022 için toplam altı ekran boyutuyla en çeşitli ekran boyutu seçimini sunuyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN