Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknoloji2022 model Sony BRAVIA XR TV’ler tanıtıldı

    2022 model Sony BRAVIA XR TV’ler tanıtıldı

    Sony’nin yeni BRAVIA XR televizyon ürün gamında Mini LEDMASTER Serisi 8K çözünürlüklü Z9K ve 4K çözünürlüklü X95K modelleri, OLED MASTER Serisi 4K çözünürlüklü A95K, A90K ve A80K modelleri ve yine 4K çözünürlüğe sahip X90K LED modeli yer alıyor.

    Gücünü Cognitive Processor XR’dan (Bilişsel İşlemci XR) alan eşsiz XR Backlight Master Drive, Z9K ve X95K modellerindeki en yeni nesil Mini LED, arka ışığı büyük bir hassasiyetle kontrol ederek müthiş bir parlaklık sağlıyor.

    Göz kamaştırıcı parlaklıkların ve derin siyahların yanı sıra ışıklı alanların etrafında neredeyse hiç parlama ve hale oluşmadan doğal orta tonları en güzel şekilde ortaya sererek eşi görülmemiş bir dinamik aralıkta izleme imkanı sunuyor.  Cognitive Processor XR aynı zamanda A95K’mızın XR Triluminos Max teknolojisine sahip yeni OLED paneline de güç veriyor. Böylece yeni OLED, Sony’nin doğal tonlardaki en geniş renk paletine sahip oluyor. Kendi kendini aydınlatan milyonlarca bağımsız pikseli ile A95K, hiç olmadığı kadar fazla renke yepyeni bir izleme deneyimi sunuyor.

    Bu yeni inovasyonlar, içerik üreticisinin en iyi ve en sürükleyici izleme deneyimini sunmasına yardımcı oluyor. İzleyiciler, sesin konumunu ekrandaki görüntüyle hassas bir şekilde eşleştirmek üzere tasarlanmış teknolojiler sayesinde OLED modellere özel Acoustic Surface Audio+, LED modellerde ise Acoustic Multi-Audio’ ile film izlerken tam anlamıyla kapsayıcı bir görsel-işitsel deneyim elde edebiliyor. Bu seride aynı zamanda kişiselleştirilebilen ev içi eğlenceye zenginlik katan yeni özellikler de yer alıyor.

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN