Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital Kültür2022 dijital flört trendleri paylaşıldı

    2022 dijital flört trendleri paylaşıldı

    2022 yılı ilişkiler ve flört dünyasının keşif yılı olacak.

    İki yılı aşkın süredir devam eden sosyal mesafeli dönemin ardından bekarlar, flört etmeye her zamankinden daha açık fikirli ve özgür bir şekilde geri dönüyorlar. Dünyanın dört bir yanında aşkı arayanlar, yeni insanlarla tanışmak söz konusu olduğunda artık yeni şeyler keşfetmek istediğini söylüyor.

    OkCupid üzerinde kullanıcıların kendileri için en uygun eşleşmeyi bulmak adına verdikleri yanıtlara baktığımızda da benzer eğilimleri görebiliyoruz. İşte keşiflerin yılı olacak 2022’de bizi bekleyen flört trendleri….

    Geçtiğimiz yılın yükselen trendi flört aktivizmi bu yıl da hız kesmeden devam ediyor. Verilere göre son 4 yıl içinde (Ocak 2017-2021) OkCupid kullanıcılarının iklim değişikliği ve çevre üzerine yaptığı sohbetlerde yüzde 456 artış yaşandı. Uygulamayı kullanan her 10 bekardan 9’u ise eşleştiği kişinin gezegenimize karşı duyarlı olmasını istiyor.

    Kullanıcılar eşleşeceği kişinin maddi durumunu eski dönemlere göre iki kat daha fazla önemsiyor. Ancak bununla birlikte uzmanlar, artan aşılama sayesinde vaka sayıları normale döndükçe paraya verilen önemin ters oranda azalacağını düşünüyorlar.

    Yapılan bağımsız araştırmalara göre boşanmalar artış gösterse de boşanan bekarlar aşkı aramaktan vazgeçmiyor.

    Uzak mesafe ilişkiler gelecek yıl da yükselişe devam edecek görünüyor.

    Her geçen gün dijitalleşen dünyada kadın erkek davranışları da değişikliğe uğruyor. Kadınlar önceki dönemlere göre artık arkadaşlık uygulamalarında daha aktif bir biçimde rol alıyorlar. OkCupid verilerine göre 2021 yılında ilk mesajı atan kadınların sayısı 2020’ye oranla yüzde 129 artmış görünüyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN