Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyun2022 Apple Tasarım Ödülleri’nin kazananları duyuruldu

    2022 Apple Tasarım Ödülleri’nin kazananları duyuruldu

    Dünyanın çeşitli yerlerinden on iki geliştirici kapsayıcılık, keyif ve eğlence, etkileşim, görseller ve grafikler, sosyal etki ve inovasyon açısından mükemmel tasarımlarıyla WWDC22’de ödüle layık görüldü.

    Apple düzenlenen yıllık Apple Tasarım Ödülleri’nde sınıfının en iyisi 12 uygulama ve oyunu onurlandırdı. Bu yılın kazananları arasında vizyonu, amacı ve mükemmelliğiyle kullanıcılara ilham veren uygulamalar aracılığıyla yenilikçi, yaratıcı ve harika tasarlanmış deneyimler sunan, dünyanın çeşitli yerlerinden geliştiriciler bulunuyor.

    Geçtiğimiz yıl gibi bu yıl da kapsayıcılık, keyif ve eğlence, görseller ve grafikler, etkileşim, sosyal etki ve inovasyon olmak üzere toplam altı farklı kategoride birer uygulama ve oyun ödüllendirildi. Kazananlar, her biri olağanüstü teknik başarılar gösteren 36 finalist arasından seçildi.

    Kapsayıcılık

    Bu kategorinin kazananları, çok çeşitli arka planlara ve yeteneklere sahip olan ve farklı diller konuşan kullanıcıları destekleyerek herkes için mükemmel bir deneyim sağlıyor.
    Uygulama: Procreate
    Oyun: Wylde Flowers

    Keyif ve Eğlence

    Bu kategorinin kazananları, Apple teknolojileriyle zenginleşen unutulmaz, ilgi çekici ve tatmin edici deneyimler sağlıyor.
    Uygulama: (Not Boring) Habits
    Oyun: Overboard!

    Etkileşim

    Bu kategorinin kazananları, platformlarına mükemmel bir şekilde adapte edilmiş kullanıcı dostu arayüzler ve zahmetsiz kontroller sağlıyor.
    Uygulama: Slopes
    Oyun: A Musical Story

    Sosyal Etki

    Bu kategorinin kazananları, insanların hayatını anlamlı bir şekilde daha iyi hale getiriyor ve kritik öneme sahip konulara ışık tutuyor.
    Uygulama: Rebel Girls
    Oyun: Gibbon: Beyond the Trees

    Görseller ve Grafikler

    Bu kategorinin kazananları, özgün ve tutarlı bir temayı tamamlayan göz alıcı görsellere, ustaca çizilmiş arayüzlere ve yüksek kaliteli animasyonlara sahip.
    Uygulama: Halide Mark II
    Oyun: LEGO® Star Wars™: Castaways

    İnovasyon

    Bu kategorinin kazananları, Apple teknolojilerinin sıra dışı kullanımıyla kendi türünde ayrı bir yere oturan en gelişmiş deneyimi sağlıyor.
    Uygulama: Odio
    Oyun: MARVEL Future Revolution

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN