Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital Kültür2021 Samsung Geliştirici Konferansı 26 Ekim'de başlıyor

    2021 Samsung Geliştirici Konferansı 26 Ekim’de başlıyor

    26 Ekim’de sanal ortamda düzenlenecek olan 2021 Samsung Geliştirici Konferansı’nda (SDC21) geliştiriciler ve yaratıcılar, tüketici deneyimlerinin geleceğini şekillendirmek üzere bir araya gelecek.

    Samsung, SDC21 etkinliğinde cihazlar arasında daha akıllı, daha sorunsuz bağlantı sağlamak amacıyla geliştirdiği yazılım, hizmet ve platformlardaki en yeni güncellemelerini binlerce geliştirici ve yaratıcılarla paylaşmayı planlıyor.

    Konferans katılımcıları, Samsung’un geniş ekosisteminden yararlanarak milyonlarca kullanıcıya yönelik en son teknoloji çözümlerini geliştirme fırsatlarını keşfedebilecek.

    Etkinlik, Samsung Electronics BT ve Mobil İletişim Birimi Başkanı ve CEO’su DJ Koh’un Samsung’un tüketici deneyimine yenilik getirmek amacıyla izleyeceği stratejiyi anlatacağı açılış konuşmasıyla başlayacak. Etkinlik kapsamında ayrıca güvenlik, gizlilik, Bixby, SmartThings, Tizen gibi birçok konuda Samsung’un platform ve ekosistem stratejileri üzerine önemli isimler söz alacak:

    • Daniel Ahn, Kıdemli Başkan Yardımcısı, Mobil Platform Merkezi
    • Samantha Osborne, SmartThings Inc. Başkan Yardımcısı
    • Jeongsook Lee, Başkan Yardımcısı, Müşteri Deneyimi Ofisi
    • Yongjae Kim, Kıdemli Başkan Yardımcısı, Görsel Ekran Yazılımı Ar-Ge
    • Bill Mandel, Başkan Yardımcısı, Görsel Çözüm Laboratuvarı, Samsung Research America
    • Janghyun Yoon, Genel Müdür Yardımcısı, Mobil Yazılım Ar-Ge

    SDC21’in ana oturumları üç gruptan oluşuyor. “Bağlantılı Deneyimler İçin Tasarlanan Platformlar” başlıklı ilk oturum kapsamında, Bixby ve SmartThings’in cihazlar arası deneyim özellikleri ve Samsung’un geleceğin Akıllı Ev vizyonunu gerçeğe dönüştürme stratejisi ele alınacak. “Samsung Galaxy Ekosisteminde Mobil Deneyim Yenilikleri” adlı ikinci oturum, One UI 4’ün getirdiği yenilikleri ve katlanabilir cihazların tasarım sürecini inceleyerek yeni üyeler eklenen katlanabilir cihaz ürün grubuna yönelik olarak uygulamaları optimize edebilmeleri için geliştiricilere yol gösterecek. “Tizen’in Gelişim ve Yenilikçi Ekran Deneyimleri” başlıklı son oturumda da, Samsung’un yeni Smart TV hizmetleri ve Samsung ekosisteminin Tizen 6.5 ile gösterdiği gelişmeler ele alınacak.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN