Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanım2021 model Casper All in One modelleri ile tanışın

    2021 model Casper All in One modelleri ile tanışın

    İş hayatını uyumlu çözümler üreten Casper, kullanıcılarına 2021 yılının teknolojik gelişmelerine uyumlu yeni ürün ve donanımlar sunmaya devam ediyor.

    Casper, geliştirdiği Nirvana All-In-One bilgisayarları, gün boyu yüksek verimlilikle çalışmak için bir bilgisayardan beklentilerinizin tümünü karşılayacak, hem tasarımı hem donanımları ile yeni nesil iş hayatınızı kolaylaştıracak. Uzaktan çalışma ve eğitimin önemimin arttığı günümüz koşullarına uygun ürünler geliştirmeye devam eden Casper, en son teknolojilerle geliştirdiği ve satışa sunduğu iki yeni All-In-One modeli ile; tüm donanımları tek bir monitörde toplarken, şık tasarımı ile de göz dolduruyor.

    Bir önceki nesil işlemcilerden daha hızlı performans sunmak için güç tasarruflu bir mikro mimariyi, gelişmiş işlem teknolojisini ve silikon optimizasyonlarını kullanan 10.Nesil Intel Core  işlemcilere sahip olan Casper Nirvana All-In-One A460 ve A560 tümleşik bilgisayarlar 2021 yılında da iş hayatınızda yüksek performans sunmayı vadediyor.

    İşleri hızlandıran performans

    Üç kat daha hızlı wifi hızı ve iki kat daha hızlı grafikleri ile Nirvana All-In-One A460 ve A560, performansı kullanıcıları için yeniden tanımlıyor. Yerleşik web kamerası, hoparlörler ve mikrofon ile desteklenen ekranları ile iş arkadaşlarınız ve müşterilerinizle görüşmelerinizi kolaylaştıran Nirvana All-In-One bilgisayarları, yansıma önleyici teknolojisine de sahip ekranlar ile ideal bir ekip çalışması ortamı oluşturuyor.

    Casper Nirvana All-In-One A460 ve A560, maksimum 64GB RAM desteği ile çalışırken aynı anda birçok programı rahatlıkla kesintisiz kullanmanızı sağlar. 10. Nesil Intel Core işlemcilerinin sunduğu RAM desteği ile daha güçlü, bir önceki nesle göre 1.5 kat daha hızlı performans ve daha yüksek enerji verimliliği sunuyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN